chapaevka-church

Волонтерська діяльність — добровільна неприбуткова діяльність фізичних осіб (волонтерів), спрямована на надання допомоги особам, що перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги Взаємодії між людьми для спільного вироблення нових шляхів вирішення проблем, які виникають. (Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії). 


1 Отже, будьте наслідувачами Богові, як улюблені діти, 2 і поводьтеся в любові, як і Христос полюбив вас, і видав за нас Самого Себе, як дар і жертву Богові на приємні пахощі. (Еф.5:1,2)

45 щоб вам бути синами Отця вашого, що на небі, що наказує сходити сонцю Своєму над злими й над добрими, і дощ посилає на праведних і на неправедних.
(Матв.5:45)

Чинити добро усім людям, не залежно від їхнього відношення до Бога, - дія  кожного, хто пізнав Господа і став Його дитям. Через народження згори, в людині відбуваються Божі переміни, що викликають щире бажання робити такі справи, адже саме так зробив Ісус Христос, помираючи на Голгофському хресті і при цьому благав Батька Свого: "Отче, відпусти їм, бо не знають, що чинять вони!." (Лк.23:34).

Від незнання Бога, люди багато страждають і роблять беззаконня. Не дивно, що сьогодні гріх все більше набирає сили, - в час  стрімкого прогресу різних технологій й доступності його продуктів. З надзвичайною швидкістю поширюється наркоманія, алкоголізм, розпуста, несучи із собою жахливі наслідки. Через це дуже багато людей мають великі страждання і попадають в трагедію всього свого життя. А також приносять надзвичайну біль рідним та проблеми суспільству. Та найголовніше, - не пізнавши Христа, вони назавжди підуть в "пітьму", принісши журбу своєму Творцю. 

Церква покликана сповіщати людям істину (Матф.22:36-39) і часто це можна зробити просто даючи їм свою любов й допомогу у житті. Пояснюючи про жахливість гріховних речей, слухачі мимоволі дізнаються і про святість та справжнє щастя. Та, якщо вони і не пізнають зрештою решт Бога, все рівно вони отримали в житті можливість це зробити. Окрім того, так хочеться, щоб менше було у світі зла й горя, які особливо вдаряють по дітях і молоді.




З цієї причини Церква "Христа Спасителя" розпочала новий проект "Волонтерське служіння", що має за мету впершу чергу розповідати про страхіття шкідливих звичок, абортів, аморальної поведінки та їх наслідки. Брат Олександр Пономаренко , уже має такий досвід, якого він набув під час перебування в м.Трускавець, де мав можливість читати лекції в школі. Саме за його ініціативи і утворилося дане служіння, що нині викликає великий інтерес у самих дітей, які відвідують дані зустрічі. 

Чи стануть ці діти в майбутньому чадами Божими?  Напевне, що деякі стануть, але головне, що для них це робиться і цим прославляється наший Бог. Амінь!



Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Що б Ви хотіли, щоб ми добавляли на сайт?
Всего ответов: 20

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0