chapaevka-church

Жертовне старання

28,06,15 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя



"Від безсилля плачу гірко на колінах я,
А потім знову, - обдираю руки, лізу в гору!"
– уривок з вірша сестри Любові Гончар.

13 Досягла вас спроба не інша, тільки людська; але вірний Бог, Який не попустить, щоб ви випробовувалися більше, ніж можете, але при спробі й полегшення дасть, щоб знести могли ви її.
(1Кор.10:13)

1 Тож благаю вас, браття, через Боже милосердя, повіддавайте ваші тіла на жертву живу, святу, приємну Богові, як розумну службу вашу,
2 і не стосуйтесь до віку цього, але перемініться відновою вашого розуму, щоб пізнати вам, що то є воля Божа, добро, приємність та досконалість.
(Рим.12:1,2)

Слово Боже навчає, що Батько Небесний ніколи не залишає дітей Своїх на одинці з будь-якими випробуваннями. Навіть, якщо нам і здається, що ми самі і допомоги чекати нема від кого й марно, Господь запевняє про Свій контроль і готовність бути Помічником. І кожна річ, якою б вона не видавалася складною чи нездоланною, містить в собі частку і нашої поведінки, яка повністю може бути зроблена нами, а решта звершиться руками Господа. Іншими словами Бог дозволяє бути випробуванням в нашому житті лише до тієї межі, яку ми можемо знести.

Особливо часто це проявляється тоді, коли християни звершують служіння Господу, адже диявол робить все, щоб нашкодити справі Божій. Виникають такі обставини, що ми опиняємося перед вибором страждати, але при цьому зберегти вірність і принести плід, чи впасти під натиском ворога, не витерпівши до кінця і тим "знеславити" себе і Бога. Християнин завжди може перемогти, бо має досконалого всемогутнього помічника – вічного Переможця Ісуса Христа.

Та коли і падаємо, Господь не відвертається від нас, а чекає нашого покаяння і старання знову зблизитися з Ним. А щоб не довелося так робити, Біблія говорить про мудрий шлях людини, - посвячення себе Христу та постійне пізнання Доброго, Благого й Досконалого Бога. Бога, Який до "невпізнанності" змінює грішника, що любить гріх, на чадо Своє, що понад усе тепер шукає можливості прославити Його.

У зібранні проповідували, співали, молилися про це. І це не дивно, адже вже з понеділка розпочнеться "жарка" пора дитячих таборів, що міститиме 10 таких заходів і охопить біля 600 дітей. І звичайно ж це можливо буде зробити, лише дією Всемогутнього Бога. Тому особливо молилися за Його натхнення і водійство на кожному кроці в ці дні. Щоб Він дав сили, талантів, охорони, влаштування та бути вірному тільки Йому. Для цього напередодні був звершений і загально-церковний піст, що вказував на особливу потребу у допомозі Бога.

Тієї неділі в зібранні були і гості з Америки, які приїхали, щоб провести спортивний християнський табір у м. Золотоноші. Деякі з їхньої команди завітали у Чапаєвку на богослужіння, щоб разом з нами прославити Бога та просити Його милості для даної праці.


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Чи являється для вас молитва перед їжею чимось особливим?
Всего ответов: 49

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0