chapaevka-church

Головне речення

19,07,15 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя



19 Не знайшовши ж кудою пронести його з-за народу, злізли на дім, і крізь стелю спустили із ложем його на середину перед Ісуса.
20 І, побачивши їхню віру, сказав Він йому: Чоловіче, прощаються тобі гріхи твої! (Лук.5:19,20)


Минулого тижня наші молодіжні лідери допомагали проводити табір у селі Лукашівка, Золотоніського району. Місцева церква, нажаль, ще не може самостійно це робити і тому ми з радістю відгукнулися на прохання рідних у Христі місцевих віруючих про спільне служіння дітям у таборі.

Старший табору у Лукашівці, – брат Олександр Пономаренко, розповів таку історію, коли свідчив про Божі діяння у таборі. Він сказав: "Буквально перед нашим табором проходив світський табір і значна частина наших дітей були і у ньому. Коли ми запитали дітвору де вам більше подобається, то вони не роздумуючи відказали, – звичайно ж, що тут! Там ми тільки в карти грали і ноги мили. А тут нам краще, бо всього так багато цікавого! Не знаю, що ще було в тому світському таборі, але діти говорили те, що їм добре запам'яталося. І по-закінченні нашого табору всі діти добре могли цитувати вірші з Біблії та співати всіх табірних пісень. А ще обіцяли приходити до Недільної школи, щоб продовжувати цей дивовижний час спілкування із Божими людьми."

Та найцінніше те, що дітям було донесено головні слова, які вони повинні почути від Бога, коли вірою приймуть дар Його прощення в Ісусі Христі. Історія зцілення паралізованого, якого принесли друзі і спустили скрізь стелю до Ісуса, - є найкращою ілюстрацією того, що потрібно кожній людині від цього життя. Це прийти до Нього із вірою й надією та отримати прощення гріхів, що приносить зцілення "паралічу" душі і вершить "здорове" життя на цій землі. І тільки Син Божий це може зробити для нас.

Дітей у тому світському таборі заставляли мити ноги, напевне із міркувань гігієни і то, без сумніву, добре. Але більш важливіше для людини все ж таки гігієна душі. Більше від здоров'я тіла є здоров'я особистості. І це здоров'я має ґрунтуватися на "рецептах" Божих, що записані у Слові Його. Нажаль багато людей думають зовсім по іншому і це є трагічна помилка для них. Сьогодні ми можемо бачити, як бідні готові віддавати останнє здоров'я заради грошей, а багаті навпаки, - останні гроші заради здоров'я. Але у обох випадках такі люди є "засліплені" дияволом і не бачать справжньої цінності життя, - почути слова Ісуса Христа: " Чоловіче, прощаються тобі гріхи твої!" Бо з того моменту вже немає різниці для вічності людини, - здорова вона чи багата. Все скоро закінчиться: і сила, і влада, і гроші, і всякі світські "насолоди", а матиме вічне значення лише чистота серця та єднання з Ісусом Христом.

Нам же, - тим, що пізнали уже Спасителя, потрібно міцно триматися Його шляху та дбати про власне духовне здоров'я і здоров'я "нашої" церкви. Адже ми удостоїлися почути від Нього головне речення життя… .

Брат Владислав Демиденко, разом із дружиною Юлею та недавно народженою донею Евелінкою, що нині мешкають у м.Рівному, приїхали провідати батьків і звичайно ж рідну церкву Владислава у Чапаєвці. Саме він і сказав цю проповідь та закликав зібрання завжди "розуміти" цінність, важливішу від здоров'я тіла.

А ще вони попросили церкву помолитися над їх донечкою, щоб Бог дав їм сили і мудрості виховати її в остереженні Господньому та в гігієні "духовній". І щоб вона одного разу так само почула головне речення від Нього: "прощаються тобі гріхи твої!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Коли ви в останнє читали БІБЛІЮ?
Всего ответов: 50

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0