chapaevka-church

Не такі як всі

02,08,15 Хрещення в Церкві Христа Спасителя



8 І їй дано було зодягнутися в чистий та світлий вісон, бо віссон то праведність святих.
(Об.19:8)

17 І виложив він їй усе серце своє, та й сказав їй: Бритва не торкалась моєї голови, бо я Божий назорей від утроби своєї матері. Якщо я буду оголений, то відступить від мене сила моя, і я ослабну, та й стану, як кожна людина.
(Суд.16:17)

21 І взяли його филистимляни, та й вибрали очі йому. І вони звели його до Гази, і зв'язали його мідяними ланцюгами, і він молов у домі ув'язнених.
(Суд.16:21)


"Що це за люди в білому?" – запитали відпочиваючі, що тієї неділі стали свідками хрещення по-вірі на березі Дніпра, яке проводила наша громада разом із церквами "Благодать" та "Відродження" міста Золотоноші.

Біблія говорить про тих, хто удостоїться жити з Богом, як про душі, що матимуть абсолютну чистоту і тому недарма це асоціюється із білим кольором, на якому не можна приховати жодної плями. Саме такі чисті душі складають Церкву Христову та будуть жити з Ним у Його Царстві вічно. А отримують таку чистоту виключно через жертву Агнця Божого – Ісуса Христа, Який "виправ" у Своїй пречистій крові гріхи людей Своїх, які стали дітьми Бога через навернення до Нього.

"Це ті, хто увірував в Сина Божого Ісуса Христа та поєднав з Ним своє життя навіки!" – так відповіли тим зацікавленим людям, що представляли основну масу всього населення землі. Адже більшість людей "живуть як всі", тобто не звертають уваги ні на волю Бога, ні на власну долю в майбутньому. Як і кожна людина на землі, вони є полонені гріхом і не мають сили протистояти йому, бо сила лише в Господі. Вони не мають духовних очей, щоб розпізнавати що є добре, а що лихе. І в кінцевому результаті помруть й навіки будуть розлучені із святим Богом.

Але навіть отримавши спасіння і життя вічне від Христа, людина не повинна тепер легковажно поводитися із своїм статусом. Загравання з гріхом призводить до його вкорінення та жахливих наслідків у підсумку. Ні в якому разі не потрібно поблажливо відноситися до спокус сатани і думати, що невеличкі "пустощі", - то нічого страшного. Спочатку це "невеличкі" проступки, а з часом все більше і більше вони заполоняють серце людини. Тому на найпершій стадії атаки гріха, потрібно бігти до Господа в покаянні та благанні захисту Його. Докладати всіх зусиль, щоб виконувати вказівки Слова Божого, щодо життя і поведінки християн. Шукати страху Господнього на кожному кроці свого життя, то – є початок мудрості всякої людини і особливо віруючих (Прит.1:7).

Побажання мати страх Господній впродовж всього часу земних мандрів, стало темою проповіді-настанови ново-охрещеним братам церкви під час Недільного богослужіння після священнодії хрещення. Також була звершена молитва над новими членами церкви із покладанням рук та "пригощення" Вечерею Господньою, в якій вони брали участь вперше.

Ще благословили маленьку Алісу, яку вперше принесли до Дому Божого, щоб Всевишній дав мудрості і сили батькам виховати доню в Його волі та зберіг від лиха цього світу, подарувавши щасливу долю.

А ввечері відбувся пікнік, присвячений хрещенню в церкві, на якому не тільки смакували надзвичайно смачною кашею, але ще більше пораділи події та славили Бога чисельними піснями і щиросердечними молитвами.

Дякуємо Богові, що Він благословив нас хрещенням і в цьому році, і тому всю славу підносимо лише Йому. Амінь!

Фото служіння


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як часто Ви заходете на наш сайт?
Всего ответов: 19

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0