chapaevka-church

Реальний Бог

16,08,15 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя



РЕА́ЛЬНИЙ, а, е. - Який існує в об'єктивній дійсності.

УЯ́ВНИЙ, а, е. - Який не існує в дійсності, а створений уявою, в уяві.

5 Тільки послухом уха я чув був про Тебе, а тепер моє око ось бачить Тебе...
(Йов.42:5)


Бог, що безперервно проявляє Себе в житті "нашої" церкви у всіх його моментах, бажає так само бути реальністю й у житті кожного її члена. І для цього багато не треба. Достатньо насамперед прийти в щирому покаянні до Нього, визнавши Ісуса Христа своїм особистим Спасителем, а потім смиренно йти за ним, як за Господом свого життя щоденно (Лук.9:23). Тоді Бог стає справді реальністю для такої душі, а не якоюсь далекою уявою, що не приносить потрібної користі тим, хто тільки мислить та говорить про Нього.

Бог в житті людини це не тільки її слова чи думки, але дії, вироблені Його присутністю і підтверджені Його Словом. Це повністю змінене життя із Божими цілями, смаками й прагненням. Це все нові і нові плоди на славу Творця. Це мир та повне задоволення серця, яке обов'язково містить в собі приємну покору волі Господа. Така є справжня реальність Бога в житті людини.

Йов, після численних випробувань, які йому довелося перенести, на власні очі побачив реальність Бога в неймовірних благословеннях, хоча все життя і знав Його. Та тільки після усвідомлення своєї неспроможності без Господа і щирого покаяння за свою зухвалість в докорах Йому, він почав насправді споглядати Бога у своєму житті.

Служіння, яке повністю проводила молодь церкви, - є реальною дією Бога у її житті. Діти, що були виховані в Недільній школі та "Молодіжці" церкви, сьогодні є реальними служителями, що проголошують істину Божу та славлять Його. І це є безумовно дією живого Бога. Нові дари в церкві є не що інше, як подарунок Духа Святого. Це доказ вірної дороги церкви та заохота до більших плодів. Це результат повної покори Господу та вірного слідування волі Його.

Таким самим чином має відбуватися і в житті кожної людини, якщо вона звичайно бажає собі добра та має пошану до свого Творця. Жити з реальною присутністю Бога в своєму серці, - це єдиновірна дорога, вказана нам Спасом і тому слід саме так чинити! Тим більше, що ми "бачимо" Його кожного дня… .

Юра і Валера у той день вирішили змінити своє життя і віднині розділити його з Богом, Який став для них невід'ємною частиною у всьому. Вони визнали свою неспроможність без Ісуса Христа та посвятили Йому себе на завжди. А пастор Джон, звершив молитву над ними в знак поєднання із церквою та Спасителем.

Ще того дня були зібрання в дочірніх церквах і багато зустрічей із друзями й скрізь прославляли Бога за Його реальну присутність у нашому житті. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як вам новий дизайн нашого сайта
Всего ответов: 43

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0