chapaevka-church

Задоволення своїм життям

23,08,15 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя

5 Як до дому ж якого ви ввійдете, то найперше кажіть: Мир дому цьому! (Лук.10:5)



Значення слова "мир", як ніколи сьогодні зрозумілі людям, що живуть в Україні. Наша держава потерпає від страхіть війни, що приносить смерть, каліцтва, горе, злість і т.д. Коли людей Південного-Сходу запитують про їхнє життя, то вони здебільшого або плачуть від свого положення, або пронизані ненавистю та злістю на одну із протиборчих сторін. Не дуже доводиться дивуватися такій реакції людей, охоплених війною, адже вона саме це й містить і по іншому не буває. Тому найбажанішим для жителів України нині, - мир! Щоб припинилися ці жахи і ці страждання, а наступив спокій і радість.

Проте стан війни, є постійною реальністю грішної людини. Із самого народження вона є ворогом Бога, бо має гріховну природу від своєї появи на землі. І тому не дивно, що людина, живучи в такому положенні, постійно потерпає від страждань у тому чи іншому вигляді. Війни всякого роду це прояв гріховності людини. Лише в момент примирення з Творцем, людина стає для Нього не ворогом, але другом. Більше того, - не приреченим на загибель грішником, а святим дитям Божим, що стало таким завдяки очищенню кров'ю Сина Його Ісуса Христа (Ів.1:12). І то є найголовнішим, чого прагне душа кожного, без чого не буде задоволення від життя ніколи, яким би воно на перший погляд не здавалося приємним.

Саме Ісус Христос приніс цей необхідний мир для людини, коли зійшов зі святих небес і втілився у звичайну людину, щоб понести покарання за неї і оплатити всі провини її (Іс.53 розд). Тільки завдяки Його смерті на Голгофському хресті можливо отримати такий жаданий мир з Богом, якому не буде кінця. І коли Христос посилав своїх учнів сповіщати Благу звістку, сказав, що починайте з того, що скажете: "Мир дому цьому!" Мир Господній наповняє кожну оселю, де його приймають. Там панує любов, дружба, радість та щастя. І то є найголовнішим.

О якби такий дух панував нині у нашій країні, як би було прекрасно! І це можливо! Треба щоб тільки всі люди і уряд в тому числі, спочатку примирилися з Богом і покаялися. Тоді не було б ні війни, ні всіх тих жахіть, що вона приносить. А найголовніше ж те, що кожна "примирена душа" буде жити вічно! (2Кор.5:20; 1Iван.5:11).

Господь поклав у обов'язок Церкви і кожного учня Свого сповіщати правдивий мир людям, що приносить спасіння і задоволення життям. Адже разом із Спасителем, людині надходить і своєчасна допомога Його у всіх обставинах життя, бо Він сказав:
" … Я прийшов, щоб ви мали життя, і подостатком щоб мали." (Iван.10:10)
" Шукайте ж найперш Царства Божого й правди Його, а все це вам додасться." (Матв.6:33)

Брати Михайло із Церкви "Дім Євангелія", що завітав того дня до нас і Володимир Бакало проповідували на дану тему й спонукали зібрання більше довірятися Богу та виконувати своє призначення на землі. Щоб ми самі були щасливими в житі та доносили іншим мир Божий, який гарантує задоволення кожному серцю. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 31

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0