chapaevka-church

Справжня надія

27,09,15 Служіння Церкви Христа Спасителя



5 Так говорить Господь: Проклятий той муж, що надію кладе на людину, і робить раменом своїм слабу плоть, а від Господа серце його відступає! (Єр.17:5)

3 Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що великою Своєю милістю відродив нас до живої надії через воскресення з мертвих Ісуса Христа,
4 на спадщину нетлінну й непорочну та нев'янучу, заховану в небі для вас,
5 що ви бережені силою Божою через віру на спасіння, яке готове з'явитися останнього часу. (1Петр.1:3-5)


Один брат розказав таку історію із власного життя:
"Я був певен, що моє водійське посвідчення лежить у "бардачку" мого автомобіля і сміливо їздив скрізь, не хвилюючись, якщо мене зупинить автоінспекція, бо все було в порядку, - думав я. Та ось одного разу, коли я прибирав в моїй "Дев'ятці", виявив, що посвідчення там немає. Тоді кинувся шукати його по всіх карманах усієї моєї одежі, що була в будинку, при цьому був наскільки занепокоєний і знервований, що не хотів нікого бачити й чути аби тільки швидше знайти пропажу. На-щастя воно(посвідчення) знайшлося, хоча і добре "заховалося" у внутрішньому кармані однієї із моїх курток. Тоді я не тільки неймовірно зрадів, але й заспокоївся у серці своєму. Тепер буду їздити із внутрішнім спокоєм, бо необхідний документ знову "на місці". І тоді я ще подумав: "Я ж, не знаючи про відсутність посвідчення, їздив із впевненістю і повною надією того, що коли мене зупинить міліція, то я їм покажу свій документ і мені не заподіють ніякої шкоди". Насправді ж мене б покарали, бо без "прав" їздити не можна. Забув ти посвідчення чи просто його не маєш, - не відміняє встановленого певного покарання".

Ця історія показує поведінку і справжній стан речей, тих людей, що мають у своєму серці Спасителя Ісуса Христа і тих, хто лише думає, що Він там знаходиться. Надію мають всі, але у одних вона справжня, а в інших лише удавана, тобто тільки здається, що вона є.

Та душа, що своє життя повністю покладає на Бога і має надію лише у Ньому, - всі свої вчинки проявляє у повній довірі Господу, не дивлячись ні на що. Той же, хто говорить про надію на Сина Божого, але при цьому поступає за звичаєм світу цього чи бажанням плоті, насправді давно вже втратив своє "посвідчення" і одного разу при "перевірці" понесе відповідне покарання, якщо не виправить становища негайно.

Якщо ти виявив "пропажу" своєї душі, то тобі вкрай необхідно, як найшвидше відшукати свою дієву надію. Якщо знайшов, що Христос відсутній нині у твоєму серці, падай до ніг Його в покаянні й проси повернутися Господа у серце своє, щоб надія була твоя вірною, а не удаваною. І будь певен, що Господь знову поселиться в тобі, якщо звичайно, покаяння твоє було щирим.

Брат Сергій, що втратив зв'язок із Спасителем і пішов дорогою лихою, опинився в положенні людини з хибною надією. Він почав покладатися у своєму житті не на волю Бога, а на власне судження і "царювання" у своїх вчинках. Все це призвело до плачевних наслідків. Але дякувати Богу, що брат знайшов силу і сміливість визнати себе не правим перед Богом і церквою Його та в покаянні попросити прощення в зібранні святому. Немає сумніву, що Бог простив Сергія і подарував йому новий шанс будувати своє життя за біблійним прикладом. І вся церква просила за нього у Господа, щоб Він простив та благословив, віднині, на життя, сповнене слави Божої.

А в Кедині Горі, де сьогодні святкували "Жнива", у чисельних молитвах проголошували не тільки подяку Творцеві, але й особисту надію лише на Нього, Який такий Добрий та Люблячий, що виявляє Свою милість до всіх людей із року в рік.

І звичайно ж не переставали воздавати славу за все лише Йому Одному, навіки. Амінь!


Фото Жнив у Кедині Горі ТУТ


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як вам новий дизайн нашого сайта
Всего ответов: 43

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0