chapaevka-church

Необхідність оновленого життя

18,10,15 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя



7 Не дивуйся тому, що сказав Я тобі: Вам необхідно родитись згори. (Iван.3:7)

Брат Олександр Горюнов, під час своєї проповіді, розказав таку власну історію: " Одного разу, коли я пішов до адміністрації своєї вугільної шахти, де тоді я працював, щоб вони відпустили мене на сесію у Біблійному коледжі, мені спочатку відмовили. Причому відмова проявилася у неприхованій роздратованості та емоційному обуренні, мовляв "з якого це дива ми повинні платити якимось там баптистам!". Але навчатися брату дуже хотілося і серце його горіло в очікуванні поїхати на першу сесію свого навчання. Тому він не знітився, але почав шукати правові шляхи вирішення цього конфлікту. Як не старався брат "заставити" відпустити його на сесію, все зіштовхувався із холодними номенклатурними відмовами. І тоді йому інший брат порадив подарувати тій жінці, що мала владу відпустити на навчання, Біблію. Ідея дуже сподобалася бо в ній була ще й головна ціль, - благовісті Ісуса Христа. Коли ж він підніс даний подарунок тій жінці, то побачив неймовірне "перевтілення" її. "Все життя мріяла прочитати Біблію та ніяк не виходило", – сказала вона. "Тепер напевне почну" – продовжила вона і на цих радісних емоціях підписала виклик на сесію й побажала доброго навчання."

Звичайно ж, що за цими дивними перемінами поведінки тієї жінки стоїть Бог. Саме Він спонукав її по-іншому подивитися на прохання брата. І Він це зробив саме завдяки Біблії. Не знаю, як та жінка в подальшому вчинила із подарунком, але Слово Боже стало засобом впливу на неї. Хоча це може здатися, як просто факт, так би мовити "презенту", що подіяв на неї та насправді Господь використав і тут Своє Слово, щоб людина перемінилася. Проте для спасіння тієї жінки цього не достатньо. Бог вчинив дію на неї і для неї. Він зробив її серце "м'яким" до брата нашого і водночас дав шанс їй отримати спасіння та стати дитиною Бога.

Саме через прийняття Ісуса Христа кожна душа стає дитям Бога і народжується згори. До цього часу вона повністю належить сатані бо має гріховну природу, яку необхідно змінити, щоб ввійти у сім'ю Бога і це може зробити лише Дух Святий. Про це сповістив Господь Никодиму під час їхньої нічної зустрічі. Завдяки покаянню через Святе Письмо Дух Божий звершує дивочні переміни людських сердець. Із приреченої на вічну загибель грішної душі Він вчиняє нове творіння у Христі Ісусі, яке віднині і навіки стає дитям Бога Всевишнього (Ів.1:12).

А всі, хто став Його дитям, має глибоко цінувати цей дар та гідно віддавати Богу славу всіма своїми можливостями. Життя на 100% посвячене Богу, - ось до чого має прагнути кожен, хто пізнав спасіння в Сині Божому. Напевне це і стало причиною нового покаяння Олексія, який забажав просити прощення у Спасителя за не достатньо посвячене Йому життя і благав надати йому силу Духа Святого для гідного життя, що прославляє Творця у всіх його проявах.


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Вам сподобався наш церковний сайт?
Всего ответов: 15

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0