chapaevka-church

Необхідне підживлення

01,11,15 Служіння Церкви Христа Спасителя




10 А Бог усякої благодаті, що покликав вас до вічної слави Своєї в Христі, нехай Сам удосконалить вас, хто трохи потерпів, хай упевнить, зміцнить, угрунтує. (1Петр.5:10)

Подібно до кожної речі, для того, щоб вона працювала, - потрібно своєчасне живлення, так і духу християнинові необхідна своєчасна "підзарядка". Без надання енергії ззовні, - перестане працювати не тільки будь-який прилад, але і будь-який послідовник Ісуса Христа. Тільки завдяки надходженню сили Духа Святого в серце таких, вони зможуть не тільки служити Господу, а й просто жити визначеним Богом життям.

Всяка жива людина втомлюється, бо постійно їй доводиться "в поті лиця" добувати і хліб, і мати взаємини із грішним середовищем. Окрім того: власне тіло, "старанний" ворог сатана та різні обставини життя чинять не-аби які перешкоди й виснаження.

Віруючі ж нічим не відрізняються від усіх інших людей окрім того, що вони мають можливості для справжнього відновлення та правдивого підживлення своєї душі. Якщо невіруючі вдаються до самих різних світських засобів, щоб мати психологічну рівновагу і як правило вони отримують її лише на деякий час, а головне неправдиво, то кожне дитя Боже отримує своєчасну допомогу від Всемогутнього Батька, що наповняє силою Своєю для істинного й "здорового" життя.

Знаходячись у постійному керівництві Словом Божим, людина завжди отримує підживлення для подолання всяких перешкод і здатність бути служителем Христовим. Біблія говорить, щоб ми: безперестанно вчилися з неї, мали спільноту із церквою, служили Богу й один одному та молилися (Дії.2:42). І це є ті шляхи, якими нас Бог стверджує, зміцнює, вгрунтовує та ще й удосконалює. Тому ніколи неможна нехтувати всіма заходами церковними, бо вони мають ціль живити християн і робити їх сильними у житті.

Виконання заповіді Ісуса Христа, щодо згадки Його смерті, - є також одним із елементів постійної "підзарядки", що і робилося тієї неділі у чапаєвському зібранні. Проте всі моменти служіння не були відокремлені від загального живлення церкви Ісусом Христом також. Через пісні, проповіді, молитви і т.п. речі вся громада збагачувалася духовно і отримувала підзарядку для подальшого виконання свого призначення.

Після закінчення служіння в Чапаєвці, як і кожного разу, роз'їхалися групи служителів по дочірніх церквах, щоб і там служити Богу та "годувати" своїх братів і сестер у Христі.

Одне із таких зібрань пройшло у с.Деньги, де також спілкувались, читали, молились і звершили Вечерю Господню на славу Вічного Бога.

Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Вам сподобався наш церковний сайт?
Всего ответов: 15

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0