chapaevka-church

Непереборне жадання

06,12,15 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя



28 Бо вона говорила про себе: Коли хоч доторкнусь до одежі Його, то одужаю... (Мар.5:28)

НЕПЕРЕБО́РНИЙ, - Якого не можна подолати, перебороти, якому не можна протистояти.
ЖАДА́ННЯ, - 1. Внутрішнє прагнення, потяг до здійснення чого-небудь. 2, Нестримне почуття любові.

"У моєму житті був період коли я втратив єднання з Богом, і як наслідок, - свій внутрішній мир. Такий стан відразу ж приніс чимало різних бід і проблем, що збільшувалися з кожним днем. Це відображалося на сім'ї, на стосунках із церквою і найголовніше на взаєминах із Господом. У мене було таке становище душі, що хотілося просто кричати від болі "сердечної", наскільки було жахливо усе "всередині". Крім того всі обставини у житті так складалися, що воно почало втрачати свій сенс.

І ось в той час Дух Святий проговорив до мене дуже ясно, щоб я "ухватився" за свого Спасителя Ісуса Христа. Бо тільки Він зможе допомогти мені у цьому страшному положенні.

Тоді я й відчув те непереборне бажання линути до мого Господа, адже Він мене вже одного разу витягнув із лиха й дав повну радість та щастя! Біда лише в тім, що я тоді не цінував всього зробленого мені. Я просто вибіг на подвір'я серед ночі й став на ввесь голос волати до Бога, впавши на коліна: "Господи, спаси мене!" Мені було зовсім байдуже, що в цей час можуть подумати про мене сусіди чи будь-хто. Я лише хотів одного, - щоб Господь знову був зі мною!

З того часу все у моєму житті почало змінюватися на краще. Батько Небесний відновив мої стосунки із Ним і з церквою. В мене з'явилася справжня любов до моєї сім'ї і всієї родини. Я знову почуваюся щасливим і тепер так "боюся" втратити це становище, що кожного дня в молитві прошу Спаса: "Будь зі мною."

Таке свідчення в служінні розповів брат Сергій Кравець, коли ми з ним відвідували церкву у селі Ленінське Драбівського району. Дана історія була доброю ілюстрацією до проповіді на місце із Євангелії від Марка. Подібно до жінки, яка так страждала від хвороби й від свого принизливого становища згідно релігійної обрядовості(бо рахувалася нечистою у ізраїльському суспільстві), що не дивлячись ні нащо вирішила твердо, - тільки Ісус їй допоможе. Так само вчинив Сергій і так само отримав зцілення свого нечистого положення. Все це говорить про всемогутність нашого Господа. Про Його надзвичайну любов та бажання допомогти нам у час, коли ми втратили мир і почуваємося нечистими перед Ним. Це закликає нас надзвичайно цінувати те, що ми отримали від Нього та жити так, щоб наше життя справді було вдячним у всьому його поводженні, згідно волі Його, записаній у Біблії.

Церква у с. Ленінському, в силу певних обставин, втратила свого пастора і деякий час перебувала у невизначеності. Але Господь так зробив, що мені(Сергій Лимар) надано від Нього благословення бути пастором і у них. На який термін? - не знаю, але переконаний твердо в одному, - Бог мене туди послав. Зібрання пройшло піднесено і було наповнене сердечною радістю. По-закінченні служіння відбулося зібрання членів церкви, на якому були розставлені відповідальні за певні служіння, щоб за моєї відсутності(бо я не зможу туди їздити кожної неділі) церква знала, що і як їй робити. Прохання молитися за цю церкву, щоб Господь дав їй сили не тільки жити, а й виконувати своє призначення. А ще за пастора, який буде "пасти" їх ввесь час.

Після Ленінського було ще чудове зібрання в с. Деньги, на яке пройшло двоє нових людей і це стало надзвичайною радістю для всіх. Там також виконали заповідь Ісуса Христа, щодо згадки Його смерті. А ще помолилися і за сестричку Тамару, яка відзначала свій День народження.

В Чапаєвці ж, до моєї великої радості, ніхто не відчув відсутності пастора, бо Господь дав рівноцінних братів-служителів, що провели служіння і "ситно нагодували" всіх присутніх у ньому Божим Хлібом.

Все було добре того дня, бо Бог це робив через нас і тому ми мали успіх у кожному моменті. Тому і славу за все повністю віддавали лише Йому.Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як вам новий дизайн нашого сайта
Всего ответов: 43

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0