chapaevka-church

Божа компенсація

20,12,15 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя



13 Хто погорджує словом Господнім, той шкодить собі, хто ж страх має до заповіді, тому надолужиться. (Пр.13:13)

Бог дав людині Своє одкровення щодо її призначення на землі та всього її поводження у житті(1Кор.10:31). І це одкровення записане в Слові Божому – Біблії (Пс.118:105).

Коли людина приймає, тобто живе по Слову, то вона обов'язково виконує волю свого Творця і безумовно проводить свій земний час вірно та мудро. Але нажаль дуже часто Господню вказівку людина нехтує. Таке зневажання обов’язково призводить до чисельних негараздів і найголовніше до віддалення від Бога. Бути вірним науці Господній, не дивлячись на всі обставини, - найкращий і єдиновірний спосіб проводити життя на землі.

Звичайно, що нерідко доводиться мати значні випробування у житті заради того, щоб залишитися вірним своєму Спасителю. Трапляється і так, що людину огортає велике страждання чи спіткає певна втрата на цьому шляху. Але Бог запевняє, що всі хто зберіг власну вірність до кінця, отримає незмірну винагороду Його – вічне блаженне життя(Об.3:21). Така компенсація є вагомим аргументом неухильно йти шляхом саме Божим. Це найбільший стимул, адже ніщо не може стати в рівень із самим життям.

Приклад Ісуса Христа, в часи Його випробування у пустелі (Мар.1:12-13; Матв.4:1-11), найкраще показав твердіть вірності, методи її досягнення та результат її ціни. Будучи в тілі людському, - ідентичному нашому, Він витерпів до кінця всі спокуси й страждання і в нагороду за це отримав нев’янучу славу від Батька(Євр.12:2). Теж саме Він обіцяє і кожному, хто подібним чином буде робити у своєму житті. І то є найголовнішим здобутком людини для себе.

В цьому світі ми постійно зустрічаємося із випробуваннями й перепонами на Божому шляху. І вони безумовно менші ніж випали Христу. Тому ми просто зобов'язані їх переносити, бо Йому довелося перенести незрівнянно більше. Всі наші випробування доступні для подолання (1Кор.10:13), тим більше, що Сам Господь стає нам у помочі на цій дорозі(Матв.11:30; Євр.4:15).

Брат Олександр Горюнов проповідував на дану тему, продовжуючи серію проповідей на Книгу Євангеліє від Марка в зібранні Церкви Христа Спасителя.

А потім, за звичаєм, ще були служіння і в дочірніх церквах, де так само висвітлювали дане питання, щоб у всьому прославлявся тільки Бог! Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 2
Pastor   (29.12.2015 02:32)
На найвищу суму - життя."21 Переможцеві сісти Я дам на Моєму престолі зо Мною, як і Я переміг був, і з Отцем Своїм сів на престолі Його." (Об 3:21)

admin   (24.12.2015 20:11)
На какую сумму можно рассчитывать на компенсацию от бога? И делаете ли вы компенсацию на PayPal?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 31

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0