chapaevka-church

Час, можливість, дія.

27,12,15 Служіння Церкви Христа Спасителя



14 А коли Іван виданий був, то прийшов Ісус до Галілеї, і проповідував Божу Євангелію,
15 і говорив: Збулися часи, і Боже Царство наблизилось. Покайтеся, і віруйте в Євангелію!
(Мар.1:14,15)

Коли Господь розпочав Своє служіння на землі серед людей, то Він найперше проголосив про надану їм благодать від Батька Небесного. Адже з Його приходом на землю настала нова ера у стосунках людей із Богом та здійснення Його обітниць. Христос сказав про час, про можливість, про потрібну дію, яку необхідно зробити кожному, щоб ввійти у вічне Царство Бога.

Життя постійно свідчить про надзвичайну важливість вдалого моменту, використання можливості та рішучої дії у певних обставинах. Часто можна чути коли люди говорять про свій успіх, посилаючись на те, що вони опинилися в потрібний час у потрібному місці, але так само при цьому вони не залишалися пасивними, щодо своїх зусиль. Тому і здобули вдачу в якійсь справі. Звичайно, що це людська логіка, проте вона має добре вчення, щодо нашого відношення до Божої благодаті та милості, з якими ми зустрічаємося не раз у житті та служінні.

Також нерідко чув про велике жалкування, що не скористалися можливістю, аби щось зробити, чогось досягнути, дещо змінити. А тепер все втрачено і того неможливо вже повернути назад. І тепер не можна чогось здобути, щось зберегти, а в чомусь розвинутися… .

Але найбільша трагедія людини в тому, що вона може не скористатися найбільш важливішою можливістю отримати спасіння душі і вічне щастя з Богом. Причому, якщо в звичайному житті людина має можливість лише в певному проміжку часу, то Бог надає таку милість впродовж всього життя. Та парадокс полягає в тому, що часто і "всього життя буває мало" для цього. Тому-то ніколи не можна відкладати на потім, бо те "потім" має тенденцію ввесь час ставати все "дальшим".

З цієї причини Господь так наполегливо та владно проголошував і проголошує нині про негайне навернення до Бога. Він говорить, що зараз настав час для цього(Євр.3:15). Що сьогодні, як ніколи раніше ви маєте можливість скористатися своїм шансом і не упустіть його. Для цього потрібно просто покаятися перед Всевишнім Богом, тобто в молитві до Нього визнати свою гріховність та прийняти заступницьку Жертву Ісуса Христа. І з того моменту жити, згідно Господньої Євангелії.

Використати надану можливість це не просто мудро, це – просто необхідно, щоб отримати омріяне. Щоб бути задоволеним і жити з радістю та спокоєм у серці своєму.

Брат Дмитро Коваль проповідував про це, продовжуючи серію проповідей на Книгу Євангеліє від Марка, концентруючи увагу слухачів на милості Бога та потрібній реакції людей на це.

Скористатися можливістю розпочати нове служіння в церкві, – допомагати звільнитися від шкідливих звичок залежним чоловікам в Реабілітаційному центрі, вирішили брат Сергій Кравець і Олександр Пономаренко. Адже Господь привів їм знайомого, що потребує допомоги, а також "виділив" хатину, де можна звершувати цю працю. Тому брати впевнено прийняли рішення скористатися наданим шансом розпочати давно бажане служіння таким людям на славу Бога. Церква помолилася за них, благословляючи на даний труд та запевнила у своїй повній підтримці.

А ще того дня ми скористалися можливістю побувати у служінні церкви с.Кединої Гори, служитель якої тієї неділі був задіяний у підготовці до Різдвяної драми, і отримали від того неабияке підбадьорення та духовне збагачення.

І звичайно ж за все підносили славу тільки Богу. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Чи являється для вас молитва перед їжею чимось особливим?
Всего ответов: 49

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0