chapaevka-church

Метод усунення перешкод

03,01,16 Служіння Церкви Христа Спасителя



1 Коли ж народився Ісус у Віфлеємі Юдейськім, за днів царя Ірода, то ось мудреці прибули до Єрусалиму зо сходу,
2 і питали: Де народжений Цар Юдейський? Бо на сході ми бачили зорю Його, і прибули поклонитись Йому.
(Матв.2:1,2)


В Різдво завжди можна побачити картинку, де троє мудреців зі Сходу, на верблюдах рухаються в напрямку Віфлеємської зірки. Таке зображення стало не лише атрибутом багатьох святкових листівок, але й чисельних проповідей. Із тими подіями пов'язано не лише факт народження Спасителя Ісуса Христа, а й важливе вчення про значення, дію та відношення людини до Першого пришестя на землю Сина Божого.

Справді, коли ми уважно роздивляємося всі обставини і поведінку мудреців й інших людей, що були тісно пов'язані із народження Христа, то бачимо наскільки багатогранним є навчання від усіх тих моментів. Бачимо і загальне відношення людей, що мали привілею називатися народом Божим, і начальників та владу, які дбали про внутрішній стан суспільства, і простих людей, які навіть не належали до ізраїльської громади. Такими були й мудреці зі сходу, що прибули до Палестини на вказівку небесної зірки.

Їхня поведінка, є одним із прикладів щирої віри, гарячого бажання шукати Бога й поклонятися Йому не дивлячись ні нащо. Адже всі перепони, які мали вони, говорять про великий супротив світу на дорозі до Господа. В ті часи мандрівка взагалі була просто небезпечною справою, а коли до цього додати ще й протистояння влади й байдужість світу, то очевидно, як було непросто відшукати Немовля, а потім поклонитися Йому, як власному Володарю, що лежав у хліву.

Подібним чином і нині світ робить перешкоди, лише методи інші. Але необхідність прийти до народженого Месії і жадати цього понад усе, - є головним, що повинно рухати кожну душу, яка бажає собі добра і шанує свого Творця.

Сестра Наташа із церкви с. Ленінське, що на Драбівщині, розповіла власну історію про прихід до Спасителя. Вона говорила, що і раніше відвідувала зібрання, але відносилася до них із остереженням. Трохи боялася попасти в якусь залежність, трохи соромилася, що будуть з осміхом говорити про неї у селі, трохи просто лінувалася служити Богу. Але коли із нею трапилася біда і вона тяжко захворіла й їй довелося лежати в ліжку певний час, то виявилося, що тільки віруючі жіночки насправді за неї переживали, молилися, відвідували. І коли вона одужала, то найжагучішим її бажанням було піти до церкви й "покаятися". Причому вона хотіла йти, як найшвидше і в чому попало. Та потім одумавшись, зодягла найкращу одіж і попрямувала до християн. Коли ж вона туди прийшла, то помітила там одну місцеву жінку, яка вперше прийшла на богослужіння. Наталя відразу подумала: " Це вона тепер по всьому селу буде розносити новину про моє покаяння. Може іншим разом? – задалася вона запитанням. Але ні! Я вирішила твердо і нині, тільки дочекаюся заклику вийду й покаюся!". І коли пролунав заклик до покаяння Наташа сміливо почала рух до пастора. Та в цей час помітила, що та жіночка почала йти за нею. В голові крутилася думка: "Зараз вона мене там якось осоромить. А чого мені соромитися? Я йду до Бога!" Та найбільшим подивом стало те, що жіночка виходила саме із тієї ж причини, що і Наташа. Тепер вона, для всіх також сестра у Господі Галина Маркіянівна.

Різдвяна історія, свідчення сестри Наталії і багато інших прикладів навернення людей до Господа об'єднуються обов'язковою деталлю, – всі повинні мати жагуче бажання йти до Бога і тоді всі перешкоди на цьому шляху будуть усунені.

І найголовніше, що з того моменту людина стає дитям правдивого Бога(Ів.1:12). Вона отримує не тільки вічне життя у Царстві Отця, але й свій земний шлях чинить вірним та щасливим.

А в Чапаєвці, через великі морози, зібрання провели у підвальному приміщенні. Там було значно тепліше і затишніше для того, щоб поклонятися Богу, а також молитися до Нього та виконувати Його заповідь Спомину смерті на Голгофському хресті.

За все ж підносили славу лише Йому! Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Чи являється для вас молитва перед їжею чимось особливим?
Всего ответов: 49

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0