chapaevka-church

Невідкладна істина

17,01,16 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя



2 І зібралось багато, аж вони не вміщалися навіть при дверях. А Він їм виголошував слово.
(Мар.2:2)


Із самого початку Свого служіння на землі, Господь зосереджував увагу людей на Святому Писанні. Він постійно вказував людям на істинність і важливість Божого Слова(Матв.5:18) й при цьому Сам використовував його у часи особистих випробувань (Матв.4:1-11). Тому Він надавав Слову найбільшого значення під час зібрань із людом, доносячи правду земної дороги кожного. Тому і нам слід надавати Біблії верховенство у кожному питанні нашої поведінки нині.

До Ісуса постійно йшли люди за отриманням вирішення особистих проблем, що були пов'язані із хворобами, каліцтвом, бідами. Також до Нього "бігли" за угамуванням звичайних потреб організму, тобто голоду, або просто легкого здобуття їжі. Напевне були й такі, що шукали видовища у надзвичайних чудотворних діях Господа. І не так багато було тих, що приходили аби зануритися у пізнання волі Отця Небесного. Така вже є зіпсована природа людини, що доки вона не переродиться(Ів.3:5-6), вона найперше шукає всього тілесного й йому надає перевагу у майже всіх випадках.

Христос добре знав і знає наші проблеми й страждання. Він часто зціляв людей від їхніх недугів й допомагав їм у їхніх бідах. Так сталося і у випадку із зціленням розслабленого у Копернаумі. Той чоловік мав справді величезну особисту проблему із здоров'ям. Господь зглянувся над ним і зцілив його, але перед тим виголосив найважливішу істину, якої потребує всяка душа – прощення гріхів. Адже саме гріх зробив і робить людину нещасною. Вона народжується через нього приреченою на смерть і вона від нього отримує постійні страждання на землі. Але саме через занурення у Боже Слово, людина виростає до моменту відкриття свого серця для спасіння Христового. Тому-то надання Богу і істині Його головного значення у власному житті і є виконання волі Бога щодо особистого життя.

Одна із таких істин полягає у тому, що Бог любить всіх і бажає добра усім. Коли Він через когось відкрив нам розум, щоб ми отримали вічне життя, то це означає, що і ми самі маємо поділитися Його спасінням із іншими. Христос потрібний всякій душі не для виконання тілесних потреб, але для очищення від гріховного стану, який є перешкодою для з'єднання із святим Творцем. Це є найголовніше й це потребує негайного вирішення кожною душею. І кожний християнин має відповідальність у тому, щоб як найшвидше донести це своїм ближнім.

"Почну благовістити колись або пізніше" – злочинна думка. Час "лукавий" і можна попросту згаяти своє життя. Почнемо говорити Слово нині, доки є можливість для цього і "б'ється" наше серце!

Брат Олександр Пономаренко продовжив серію проповідей на Книгу Євангеліє від Марка саме місцем дивовижного зцілення у Копернаумі, зосереджуючи увагу на даних істинах, що із ним пов'язані.


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 31

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0