chapaevka-church

Небесна віза

21,02,16 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя



ВІЗА - дозвіл в'їзду на територію певної держави, виїзду з неї або перебування в ній (ТСУМ).

8 Отож, учиніть гідний(відповідний-ред.) плід покаяння! (Матв.3:8)

"Якщо вам коли-небудь доводилося проходити процедуру отримання візи для поїздки за кордон, то напевне ви пам'ятаєте, що для співбесіди із відповідними структурами, спочатку треба виконати певні передумови. Ці передумови включають у себе визначений перелік документів, які потрібно мати для того, щоб вас прийняли та розглядали ваше прохання. Також, напевне, пам'ятаєте свою поведінку перед тією комісією, що в своїх "руках" тримала владу дозволити вам чи ні у в'їзді до своєї країни. Здебільшого, всі прибулі на таку співбесіду, тримаються дуже шанобливо до "екзаменаторів" і не дозволяють собі якихось дій, що можуть спричинити роздратування, недовіру або просто небажання йти вам на зустріч. Всі ведуть себе чемно, прислухаючись до усіх зауважень і погоджуючись із всіма вимогами. Та все рівно остаточне рішення надання візи залежить не від вашого виконання всіх умов, але від погодження на це даного органу." Таку ілюстрацію використав, як пролог до своєї проповіді, брат Станіслав Черняєв, – керівник Центру Підготовки Місіонерів Кременчуцького Біблійного коледжу, що завітав тієї неділі до "нашої" церкви разом із двома сестричками, аби послужити Богу та донести певну інформацію про даний факультет.

Колись у часи Івана Хрестителя, багато людей "бігли" до нього, щоб охреститися для прощення гріхів. Кожен розумів свою неспроможність ввійти в Небесне Царство і потребу у милості для цього. Щоб бути гідним обителі Бога, потрібно мати для цього дозвіл і відповідне положення. Треба мати погодження Господа і особисту святу природу, подібну до Нього, що робить нас дитям Божим. А це стається лише в момент щирого покаяння людини, коли вона виконує певні передумови.

Передумови ж покаяння вміщують в себе: Найперше, – готовність побачити реальний стан свого серця, який визначає наскільки справжнє наше жалкування з приводу гріхів та бажання стати такими, якими хоче нас бачити Бог. По-друге це жагуче прагнення коритися Слову Божому, як волі особистого Господа. Також це непідробне визнання усіх своїх провин перед Богом. І звичайно ж рішуча готовність змінитися та йти "проти течії" все своє життя. Якщо ці передумови не будуть виконані то питання надання "візи" навіть не розглядатиметься. Тільки щире покаяння надає можливість того, щоб Всевладний Господь міг дозволити нам отримати новий статус дітей Божих та ввійти в Його Царство навічно. Невиконання цієї передумови, так би мовити, не дозволяє нашому проханню навіть з'явитися на столі голови небесної комісії з питань надання візи. Тому здійснювати шлях до Небес потрібно із самого початку – з покаяння.

Як при хрещенні Івановому були такі, що думали отримати вхід до Неба завдяки певному обряду так і нині багато людей обирають "легкий" шлях, що говорить про важливість лише зробленої справи. Насправді ж покаяння не є справою, але наслідком віри, що вміщує відповідні плоди. Тому, як тоді деякі отримали різке засудження: "Роде зміїний, хто вас надоумив утікати від гніву майбутнього?"(Матв.3:7) так і в час з'явлення перед Всемогутнім Суддею такий вирок буде кожному подібному покаянню: "І їм оголошу Я тоді: Я ніколи не знав вас... Відійдіть від Мене, хто чинить беззаконня!" (Матв.7:23).

Проповідь брата Станіслава та дія Духа Святого, спричинили в ту неділю бажання визнати свою гріховність трьом молодим душам, які покаялися перед Богом та церквою і виразили готовність йти за Господом впродовж всього свого земного шляху. Щоб віднині приносити своєму Спасителю й Богу лише славу, якої Він гідний завжди.


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Вам сподобався наш церковний сайт?
Всего ответов: 15

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0