chapaevka-church

Лист існуючого блага

26,06,16 Лист існуючого блага



25 Ви бо були як ті вівці заблукані, та ви повернулись до Пастиря й Опікуна ваших душ.
(1Петр.2:25)


"Мій син загинув в авіакатастрофі. Думаю, що всі батьки добре мене розуміють, яке це є горе, – ні з чим не зрівняне. Ми всі дуже тяжко переживали цю трагедію і лише Господь дав нам втіху у тій біді. Пізніше, синова наречена мені розповіла, що він залишив одного запечатаного листа на якому було написано: "Відкрити після моєї смерті". Коли вона його відкрила і почала читати, то перший рядок проголошував існуючу істину: "Якщо ти читаєш цього листа, то це означає, що мене немає в живих!" – таку історію розповів брат Дерел Сендборн, який завітав тієї неділі до нас разом із своїм спів-служителем Кайлом Креолу. Мета їхнього візиту до України, – послужити у спортивному таборі для підлітків, що проводиться на базі Молодіжного християнського центру м.Золотоноші. Але повертаючись до розказаної трагічної, особистої історії брата Дерела, ми можемо бачити в ній заклик до тієї існуючої істини, що нині є девізом спортивного табору в Золотоноші. "З МОЄЮ ДУШЕЮ ВСЕ ДОБРЕ!" – так він звучить і такий стан серця намагатимуться створити в кожній дитині, яка буде учасником табору. Проте створити такий стан зможе лише Христос, в момент Свого поселення у ньому, щоб бути і Спасителем душі і надійним його Опікуном.

Подальший зміст листа загиблого юнака нам не розказали, а ось лист від Бога(Біблія) сповіщає нам усе одкровення Ісуса Христа, Який також загинув, але із Своєї власної волі, щоб заплатити за вину людей. Він прийняв смерть, щоб вона стала заплатою за гріх кожному, хто щиро прийняв її та став дитям Бога. Ця істина, є істиною справді існуючого блага, що змушує серце виголошувати: "З МОЄЮ ДУШЕЮ ВСЕ ДОБРЕ!" Бо відтепер Сам Син Божий є для таких і Спасителем, і Пастирем, і Опікуном їхніх душ.

"Наша" церква також із понеділка стартує в дитячих таборах 2016 року. За підтримки Англійської християнської місії UCM, керованою Джоном і Джанет Хенді, ми приступаємо до великого блага служити діткам і славити Бога.

За традицією ми провели останню лідерську зустріч перед таборами на якій гаряче помолилися Богу, пообіцявши всю славу віддати лише Йому та зробили фото напам'ять команди, яка буде служити у таборах потягом двох наступних тижнів.

Прохання молитися за цю Господню справу, бо вона несе існуюче благо дітям та прославляє Правдивого Бога. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Що б Ви хотіли, щоб ми добавляли на сайт?
Всего ответов: 20

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0