chapaevka-church

Джерело потрібної сили

10.07.16 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя



29 А Він їм сказав: Цей рід не виходить інакше, як тільки від молитви та посту. (Мар.9:29)

17 Безперестанку моліться! (1Сол.5:17)


Дуже часто ми бачимо втому у людях і прекрасно розуміємо їх бо й самі нерідко знаходимося у такому стані. Всі люди втомлюються внаслідок своєї недосконалої природи. Після гріхопадіння людина стала слабкою і змушена "їсти хліб свій у поті лиця" (Бут.3:19). Якщо навіть людина не має проблем із "хлібом", то все рівно гріховний світ постійно атакує її і виснажує із середини. А ще до цього додати її здоров'я, яке із роками не стає кращим, а навпаки, то втома і знесилення стають просто реальністю кожної душі.

В цьому світі, людині весь час потрібно шукати джерела сили, щоб боротися із усіма проблемами та негараздами життя. Ці джерела бувають самі різні, – від щирої дружби до засобів зовнішнього впливу, будь то психологічні чи то медикаментозні. А ще багато чого пов'язують із грошами, бо саме в них знаходять джерело здобуття сили у житті.

Практика ж показує, що для певного періоду часу можна знаходити підтримку і в засобах цього світу, але вони ніколи не виповнять головної біди людини, – відновити мир із Богом і так прожити ввесь земний час, щоб і у вічності цей мир ніколи не перервався.

Коли Господь Ісус Христос зцілив хлопчика, що був одержимий злим духом (Мар.9:17-29), то тим самим знову вказав на всемогутність Бога, Який тримає все в Своїх руках і має силу на всяку поміч людині. І щоб отримувати допомогу Божу, потрібно взивати саме і лише до Нього. Молитва – це той засіб, що дозволяє людині бути близькою до Господа й бути другом Йому. Тільки у Христі людина знаходить усі потрібні джерела для зцілення будь-яких бід. Своєю молитвою до Нього кожен може знайти силу у всіх обставинах життя і служіння Йому.

Брат Володимир Бакало проповідував на цю тему, продовжуючи серію проповідей у "нашій" церкві на Книгу Євангеліє від Марка. Ще було багато віршів, пісень, молитов. Владислав Ільїн розповів про проведений на тижні табір для підлітків і гаряче подякував Богу й церкві за всіляку підтримку у цьому питанні. А ще молилися за табори наступного тижня у селах Лукашівка і Богданівка, де наші лідери будуть проводити їх також. Підтримали проханнями до Батька і за табори в Богуславці й Зорівці, де ми так само тісно спів-служимо із місцевою церквою.

Всю славу ж безперестанку підносили тільки Богу. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Коли ви в останнє читали БІБЛІЮ?
Всего ответов: 50

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0