chapaevka-church

Благодать в Благодатному

26-31,07,16 Служіння Євангелізаційного намету в селі Благодатному



15 і говорив: Збулися часи, і Боже Царство наблизилось. Покайтеся, і віруйте в Євангелію! (Мар.1:15)

7 Які гарні на горах ноги благовісника, що звіщає про мир, що добро провіщає, що спасіння звіщає, що говорить Сіонові: Царює твій Бог! (Iс.52:7)


Благодать, в біблійному розумінні цього слова, - це милість, незароблений дар, доброта та щедрість Бога, що виявлена у вічному спасінні і в земному житті.

Хоча людина, через свою гріховність, здатна приймати лише приємні речі й матеріальні цінності як благодать, Дух Божий звертається до кожної душі й зосереджує її увагу на Ісусі Христі (Iван.16:14) і тим самим говорить про найважливішу цінність, – вічне життя в Сині Божому, як безкоштовному дарі Всевишнього.

Саме такої благодаті удостоїлися жителі села Благодатного(Чапаєвка), коли до них приїхали служителі "Євангелізаційного намету" в кінці липня. З 26 по 31 число брати й сестри даного служіння звершували Божу працю по розповсюдженню Євангелія, несучи її прямо до домівок місцевих мешканців. Сотні людей нашого села почули Добру новину такою, якою Вона є насправді.

Зранку до самої ночі впродовж шести днів, працівники намету ходили по хатах "благодатчан", пропонуючи їм Господню милість, що дарує прощення гріхів і життя в поєднанні з їх Творцем. Окрім того посеред села стояла ціла галерея картин біблійних сюжетів, через які кожен міг почути повне викладення місії Ісуса Христа. Також в цей час в самому наметі, який розташувався в центрі села, проходили заняття для дітей, а ввечері були служіння для всіх о 19,00 год. і по-закінченні о 21,00 год. були зібрання для молоді.

Розмовляючи із жителями села служителі зустрічали саму різну реакцію. Одні були байдужими і просто не хотіли спілкуватися, другі були навіть вороже налаштовані і говорили самі різні образливі й погрожуючі слова, а були й такі, що дуже уважно слухали розповідь, напевне відчували, що в той час вони справді мали велику благодать, яка прийшла прямо до них додому. Так це чи ні, нам доведеться скоро дізнатися, адже ті люди залишили свої дані, щоб можна було виписати для них безкоштовну розсилку журналу "Віра й життя". А також це можливість місцевим християнам відвідати їх із пропозицією біблійних уроків вдома чи запрошенням до церкви.

Дуже добре попрацювали служителі місії і хочеться за них славити Бога, адже дивлячись на їх служіння знову й знову переконуєшся у неймовірній любові та милості Отця Небесного. Тому молимося за кожного з них і за саму Місію "Світло на Сході", щоб Батько благословив їх не тільки у житті, але й можливістю далі продовжувати покладений на них труд. Й особлива молитва за тих, у кому були посіяні Божі зерна Його Благої звістки.

Також велика подяка усім, хто допомагав цій справі. Хто прибирав територію, готував їжу, жертвував овочі, охороняв намет вночі, ввесь час стояв у молитві. Нехай наший Батько рясно благословить кожного!

А ще особливо важливим є те, що "наша" церква "загорілася" цим служінням і двоє з братів(Володимир Бакало і Олександр Горюнов) відразу відправилися з командою далі в їх маршруті, а інші члени церкви бажають влитися в ці євангелізації з наступного року.

І звичайно ж незабудемося всю славу віддати Богу, адже тільки Він є джерелом того, що відбувалося в той період часу в нас у селі, яке нині має таку біблійну назву "Благодатне". До нього справді прийшла милість Отця, яку багато-хто її пізнав і напевне в серці своєму виголошував захват душі, як це зробила вголос одна жінка, коли збагнула благодать Ісуса Христа: "Христос мене спас? Він пролив Свою кров за мої гріхи? Ой-йо-йой!"

Фото служіння


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Вам сподобався наш церковний сайт?
Всего ответов: 15

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0