chapaevka-church

Потрібний процес перетворення

21,08,16 Богослужіння Церкви Христа Спасителя



1 А через шість день забирає Ісус Петра, і Якова, і Івана, брата його, та й веде їх осібно на гору високу.
2 І Він перед ними переобразився: обличчя Його, як те сонце, засяло, а одежа Його стала біла, як світло.
(Матв.17:1,2)
40 Учень не більший за вчителя; але, удосконалившись, кожен буде, як учитель його.
(Лук.6:40)
29 Бо кого Він передбачив, тих і призначив, щоб були подібні до образу Сина Його, щоб Він був перворідним поміж багатьма братами.
(Рим.8:29)
5 Як він ще говорив, ось хмара ясна заслонила їх, і ось голос із хмари почувсь, що казав: Це Син Мій Улюблений, що Його Я вподобав. Його слухайтеся!
(Матв.17:5)


Одного разу, прийшовши в щирому покаянні до Христа, людина повністю змінюється в своїй природі. Вона перетворюється з приреченого до вічного покарання грішника на святе дитя Боже, викуплене від всіх гріхів святою кров'ю Агнця Божого Ісуса Христа. Таке перетворення стає можливим виключно завдяки незмірно-великій милості та любові Творця й добрій волі людини, що приймає вірою цей благодатний дар Господа.

З того моменту відбувається і постійне перетворення життя християнина. Обравши кращу дорогу, він вже будує його на вченні Спасителя, Який незаперечно підтвердив Свою досконалу доброту до нього на Голгофському хресті. Тепер він не боїться довіряти Господу всі моменти свого життя, адже бачить докази неперевершеної істини життя, що приносить в серце досконалу радість, мир та насолоду бути в поєднанні з Богом. Такий шлях перемін приводить до того, що він стає все більш схожим на свого Учителя і у вічності буде подібним до Нього.

Але щоб так відбувалося і щоб людина насправді могла зростати в такому напрямку, їй необхідно для цього виконувати неминучу умову, - слухатися Сина Божого. Так повелів Бог учням Ісуса в момент їхнього споглядання дивного перетворення Спаса на горі і так Він велить робити нині всім, хто прийшов до Нього. Слухання це не проста дія чути кимось створені звуки, але коритися, дотримуватися порад, виконувати накази. Слухання Господа означає робити все на світі згідно того, як на це вказує Бог. Саме в науці Ісуса Христа міститься усе необхідне для того, щоб людина мала цей потрібний процес перетворення. І він обов'язково відбувається, якщо звичайно ж ми слухаймося нашого Учителя у всьому.

Тієї неділі ще продовжували говорити про подію преображення Господа. Зосереджували увагу на величі та значимості самого дійства і говорили про неодмінність процесу перемін в житті кожного християнина. Про докладання зусиль, щоб жити згідно свого звання і покликання.

В одному із дочірніх служінь, а саме в новоутвореному зібранні села Хвильово-Сорочин, також на цьому зосереджували увагу присутніх. Невеличке було зібрання, але воно містило надзвичайно велику силу Божої любові, що не змінюється ні від яких обставин і приносить єдиний вплив на серця і душі всіх, хто в ньому є. За те і славили Батька ввесь час у тому святому зібранні.


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як часто Ви заходете на наш сайт?
Всего ответов: 19

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0