chapaevka-church

"Недільні" християни

18,09,16 Служіння Церкви Христа Спасителя




16 Отак ваше світло нехай світить перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла, та прославляли Отця вашого, що на небі.(Матв.5:16)

20 дякуючи завжди за все Богові й Отцеві в Ім'я Господа нашого Ісуса Христа,(Еф.5:20)


Один пастор розповів мені таку історію: "Я вирішив відвідати місця роботи наших членів церкви, щоб почути від сторонніх, що вони думають про віруючих. Про те, як вони впливають на загальний стан колективу і що можливо вони скажуть в зауваження щодо них. Були різні, так би мовити, рецензії. Більшість хвалили, мовляв коли б усі були такими то набагато краще б ми жили і це дуже радувало мене. Дехто був байдужим до того, хто у що вірить. Були і нападки про "неправильну" віру і про "зраду" традиціям предків. Один випадок був і неприємним, коли було навіть соромно чути про брата. А ще декілька разів почув про те, що ні колеги, ні тим більше начальство просто не знали, що поруч із ними працює християнин." Чому приховували свою віру деякі, доводиться лише міркувати, але те, що вони це робили свідомо є беззаперечним.

Вислів "Недільні християни", що пролунав у проповіді брата Дмитра Коваля, котрий проповідував в "нашій" церкві, містить в собі саркастичний сенс і водночас висвітлює реалії життя багатьох членів церкви.

Бути християнином означає бути "світлом та сіллю" (Матв.5:13-14) ввесь час безперестанку. Тобто бути тим, чим зробив і призначив нас Господь в момент нашого народження від Нього, щоб наше життя відтоді відображало Його волю та славило Його у кожному моменті.

Нажаль нерідко є так, що тільки в недільному зібранні людина слухає Слово, благословляє Бога, молиться до Нього та знаходиться в покореному стані впродовж всього часу богослужіння. Але після служіння, коли повертається додому і часто на протязі всіх днів тижня, ведуть себе так, начебто нічого не чули, нічого не казали і нічим не зобов'язані своєму званню.

Коли людина об'являє на ввесь світ, що вона є християнином, то це звичайно ж зумовлює її і жити так само. А коли свідчення життя не співпадає із її переконанням, то це викликає засудження і аж ніяк не бажання розділяти таку віру. Тут вже не тільки немає світла, але й працює навмисне "тушіння" інших вогників.

"Бути християнином завжди!", - до цього закликає Слово Боже, яке наділяє владою дітей Божих всіх, хто увірував в Ісуса Христа(Ів.1:12). Славити Бога не тільки в зібранні, а скрізь де ми знаходимося, не дивлячись ні на що.

Святкування "Жнив" у Коробівці так само зосереджувало увагу присутніх на подяці Господу впродовж всіх 365 днів на рік, а не тільки коли приходиш на свято чи то раз на тиждень у зібрання.

Тож будемо жити так, щоб Спаситель прославлявся завжди і скрізь, а не тільки у неділю і впродовж 2 годин! Амінь!
Служіння
Жнива в Коробівці


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як вам новий дизайн нашого сайта
Всего ответов: 43

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0