chapaevka-church

Чистка організму

25,19,06 Служіння Церкви Христа Спасителя



9 Коли ми свої гріхи визнаємо, то Він вірний та праведний, щоб гріхи нам простити, та очистити нас від неправди всілякої. (1Iван.1:9)

Тепер багато можна чути, бачити, читати реклами про чистку організму. Скрізь, за допомогою існуючих засобів і звичайно ж певної платні, пропонують звільнити своє тіло від: шлаків, каміння, солей, різних паразитів чи запобігти їм і т.п. Цією інформацією не тільки переповнений Інтернет, але й дана реклама не сходить з екранів телебачення, про неї пишуть в газетах і журналах, нею діляться в розмовах прості громадяни під час прямування на роботу і в будь-який зручний час.

Здебільшого за всім цим стоїть елементарний бізнес на тих засобах, що потрібно використовувати для певної чистки. Хоча також потрібно визнати, що і безкорисно люди радять свої друзям, знайомим, приятелям те, що їм самим допомогло. Не хочу зовсім говорити, що це не правильно, адже коли людина оздоровлюється то це добре! Але хочеться використати цю ілюстрацію, як заклик до того очищення, що є набагато важливішим, та нажаль не є таким популярним, - це очищення душі людини.

Колись Господь, увійшовши до храму в Єрусалимі, наскільки обурився від побаченого, що Він просто став викидати, виганяти все зайве й недобре, що там робилося(Мк.11.15-17; Ів.2:15-17). Коли я вперше читав цю історію, то навіть був трохи приголомшений поведінкою Христа, Який чинив таку фізичну агресію. Якось мені було важко все це поєднувати із Його постійною лагідністю навіть до ворогів, особливо коли ми це бачимо в момент Його приниження Страсної П’ятниці. Проте, це мене також добре зосередило на тому, що є речі, які є дуже принципові і при їх потуранні людина буде мати саме подібну агресію від Бога, нині чи у вічності. І це є святість, або звільнення від бруду гріха, який очищається не засобами медицини, звичайної чи нетрадиційної, але виключно кров'ю Агнця Божого Ісуса Христа. Це також необхідність постійного догляду та профілактики зараження духовного організму різними "паразитами", "шлаками" і т.п шкодою. Тіло потребує очищення від всього недоброго, щоб воно мало здоров'я й радість. Душа ж подібного очищення потребує набагато більше, бо тіло все рівно зруйнується, вона ж існуватиме вічно. Нехтуючи здоров'ям, людина згодом пожинає плід свого відношення до власного тіла. Нехтуючи ж здоров'ям душі, нехай не думає ніхто уникнути цього принципу сівби і жнив (Гал.6:7)

Святкуючи "Жнива" у церкві Кединої Гори, всі присутні були зосереджені не тільки на великій милості й доброті Божій, але й на зверненні Бога до людини про обов’язкове настання часу її зустрічі із своїм Творцем. І добре, коли це буде зустріч дитини й Батька, а не звинуваченого й справедливого Судді.

А перед цим у Благодатному(Чапаєвці), брат Владислав Ільїн продовжив нашу серію проповідей на Книгу Євангеліє від Марка і місце, на яке йому випало говорити, було саме про історію очищення Господом храму в Єрусалимі.

Тож давайте замислимося, що Він бачить в середині нашого "храму" і на яку дію ми заслуговуємо від Нього. Й так само подумаймо, що будемо робити далі. Напевне краще прислухаємося до слів апостола Івана, котрий радить сповідати свої провини перед Господом, щоб Він їх очистив. І Він це неодмінно зробить, ще й при цьому не бичем, як колись, але Своєю досконалою любов'ю й милосердям, за які потрібно нам дякувати Йому все своє життя. Амінь!
Фото Жнив у Кедині Горі


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як часто Ви заходете на наш сайт?
Всего ответов: 19

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0