chapaevka-church

Дві прості умови щастя

09,10,16 Служіння в церкві села Придніпровського



1 Блажен(щасливий – авт..) кожен, хто боїться Господа, хто ходить путями Його!
2 Коли труд своїх рук будеш їсти, блажен ти, і добре тобі!
3 Твоя жінка в кутах твого дому як та виноградина плідна, твої діти навколо твого стола немов саджанці ті оливкові!
4 Оце так буде поблагословлений муж, що боїться він Господа!
5 Нехай поблагословить тебе Господь із Сіону, і побачиш добро Єрусалиму по всі дні свого життя,
6 і побачиш онуків своїх! (Пс.127:1-6)


ЩАСТЯ, - Стан цілковитого задоволення життям й безмежної радості. Успіх, благополуччя, вдача (ТСУМ).

Не знайти таку людину, що хотіла б бути злиденною, хворою, стражденною, засмученою, постійно бідувати і т.п., якщо вона звичайно ж знаходиться у доброму глузді. Прагнення мати щастя у житті закладено в неї Творцем із самого її створення, коли Бог сказав: "… вельми добре…"(Бут.1:31). Тому бажання щасливого стану є природнім виявом людини. Біда тільки в тому, що вона хоче сама собі організувати своє щастя, не розуміючи, що воно знаходиться лише в тісному поєднанні із Богом. Доки Адам із Євою були в присутності Бога, питання щастя просто не існувало. Але гріх жорстоко знищив їхнє щастя, розлучивши при цьому людину із її Творцем. Відтоді кожна душа мусить шукати собі щастя, але одні вдаються до хибних джерел, а інші справді його знаходять, коли слухаються голосу Божого.

В Псалмі 127 ми читаємо про дві прості умови щасливого життя людини , - це боятися Бога і ходити Його шляхами. Зі страхом люди пов'язують стан хвилювання, тривоги, неспокою, викликаний очікуванням чого-небудь неприємного, небажаного. Але "Страх Господній" – це зовсім інше явище. Це внутрішнє прагнення жодним чином не засмутити своєю поведінкою Спасителя. Це відчуття повної залежності від Бога. Це жадання догоджати Йому у всьому, як знак істинної вдячності за неосяжну любов у Жертві Сина Його.

Друга умова щастя людини, – це ходити путями Його. Це не точне відтворення всіх земних кроків Ісуса Христа у своєму житті. Але це точне слідування вказівкам Бога, записаним у Слові Його, – Біблії. Це вірність Його волі у всіх моментах життя, не дивлячись на те які вони є і що собою представляє збереження її. Це повна відмова від дій, противних Господу.

Коли так чинити, то як наслідок, людина матиме успіх у всіх питаннях, що складають повне її щастя. Це питання і хліба насущного, і шлюбу, і сім'ї, і всього майбутнього (Пс.127:2-6).

Саме питання майбутнього церкви і кожного її члена стала причиною поїздки до села Придніпровського, Чорнобаївського району, Черкаської області тієї неділі. Так склалися обставини, що пастор церкви разом із своєю сім'єю переїздить на ПМП до іншої країни. Віддавши 24 роки свого життя церкві, побудувавши Дім молитви і привівши багатьох до віри в Ісуса Христа, брат Василь дуже переживає, щоб церква була збережена і славила Бога й надалі. Але виникла проблема із заміною служителя. Нажаль нині часто бачимо, що молоді брати не мають бажання поселятися у віддалених селищах, щоб послужити Господу спочатку. Всі хочуть ближче до міста, до комфорту відразу. Але ж там також є і діло Боже , і рідні у Христі брати й сестри, яких потрібно підтримувати й вести "до кінця". Тому поїздка мала ціль заспокоїти віруючих і запевнити в тому, що братство їх не залишає і служити Богу будемо й надалі разом. І звичайно ж концентрували увагу всіх присутніх на правдивому Джерелі та умовах щастя, не залежно від того де б ми не жили і в якому б статусі не перебували.

Подякувавши брату Василю і його родині за всі ці роки самовідданого служіння, церква благословила їх на переїзд та ще більше служіння Богу на новому місці. Для тих же, хто залишається тут, просили нового плідного розвитку на славу Вічного Бога і сили виконувати необхідні умови справжнього щастя. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 31

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0