chapaevka-church

Герой усіх років

23,10,16 Святкування 20-річчя Церкви Христа Спасителя



Кінофільм "Однажды 20 лет спустя - (рос.)" режисера Юрія Єгорова, що вийшов на екрани кінотеатрів у 1980 році, мав великий успіх у прокаті й приніс значні прибутки державному кінематографу. Секрет успіху був досить простим, - у фільмі розповідалася історія багатодітної сім'ї із всіма її проблема й радощами, що були такі близькі загальній масі населення. Там підіймалися одвічні питання виховання дітей, а також відносин між людьми. В сюжеті цього фільму йдеться про те, як через 20 років зібралися однокласники й ділилися всім тим, чого вони досягли у житті за цей час. Дехто нахвалявся своїм положенням, дехто намагався лише подати себе успішним, інші просто не знали, що розказати, а головна героїня "Надія Круглова" ввесь час згадувала те, як вона все життя народжувала дітей(10 осіб) і повністю посвячувала себе їм. Коли в кінці фільму всі дізналися про її життя і сім'ю, то справді вразилися нею й підносили їй хвалу. Адже її героїзм містився у тому, що вона разом із чоловіком принесли себе в "жертву" дітям, позбавляючи себе багатьох радощів життя. Їхня відданість виробила плід досконалої радості й захоплення.

Ця історія може бути доброю ілюстрацією тієї зустрічі, що відбулася останньої неділі у Церкві Христа Спасителя. Так само через двадцять років зібралися багато тих, хто розпочав своє служіння Господу разом із віруючими тоді ще Чапаєвки, а нині Благодатного. Подібним чином всі пригадували різні моменти своєї співпраці із Церквою Христа Спасителя. Схоже всі захоплювалися від успіхів за ці роки. Але головна відмінність була у тому, що всю хвалу підносили тільки Богу, бо саме Він був Тим, Хто керував, рухав і виробляв усі успіхи церкви. Саме Господь віддав Себе у жертву заради нашого щастя і нашого постійного благословення. Тільки Він є Герой даного 20-річчя церкви. І тільки Йому підноситься уся слава за кожен успіх, який випромінює справжню радість й найвище піднесення.

Звичайно багато пригадували про головні епохи церкви і людей, що самовіддано працювали для зміцнення та зростання церкви. Про велику дружбу між місцевими християнами і місіонерами із Англії Джоном і Джанет Хенді. Про значні досягнення у різних видах служіннях. Але в жодному разі не забували віддавати усю славу і хвалу тільки Богу. Тому і молитва благословення в кінці зібрання зосереджувалася на вірності Христу в усьому, що робитиме в майбутньому церква і всі її члени.

Ця велика радість і натхнення від свята наповнила всіх без виключення, хто вирішив за потрібне прийти, приїхати до "нашої" церкви на святкування 20-річного її ювілею, бо це свято дійсно було святом для всього нашого регіону.

Тож нехай Господь рясно благословить всіх нас, щоб ми були вірними Йому завжди, а плоди наші тільки возвеличували Його! Амінь!
Фото служіння


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 31

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0