chapaevka-church

Добро для Христа

27,11,16 Служіння Церкви Христа Спасителя



6 Ісус же сказав: Залишіть її! Чого прикрість їй робите? Вона добрий учинок зробила Мені.
(Мар.14:6)
9 Поправді кажу вам: де тільки ця Євангелія проповідувана буде в цілому світі, на пам'ятку їй буде сказане й те, що зробила вона!
(Мар.14:9)


Декілька років тому я попросив одного чоловіка, що займався вирубкою лісу, привезти дров у церкву, бо ті закінчувалися, а морози не зменшувалися й тому виникло деяке хвилювання з цього приводу. Але той чоловік сказав, що поки-що не може бо є черга. В обуренні я запитав, що може варто для церкви в першу чергу це зробити? На що він відповів: " Ви ж є ціла організація, а дров чекають одинокі бабці, яким ніхто не допоможе!" Тоді я заспокоївся і подумав, що справді на даний момент вони у більшій потребі. Довелося дрова купувати в іншому місці.

Цей випадок нагадує те обурення учнів, що було викликано жертвою жінки, яка вилила цілу пляшку дорогого мира на Ісуса. Дехто вважав, що набагато правильніше було б використати те багатство у більш розумних цілях, що принесе благо іншим людям. Але Господь сказав, що в цей момент вона вчинила найкраще, бо керувалася виключно щирою любов'ю до Нього і хотіла зробити щось добре, що могла. Він сказав, що у такий спосіб вона наготувала Його до прийдешньої смерті на Голгофі, яка принесе благо всім людям у цьому світі. І в знак Своєї нагороди Він наказав бути записаним цей випадок про неї у Євангелії на всі часи.

В теперішній час, як напевне і завжди, люди зазвичай шукають вигоди собі в першу чергу. Кожного дня докладають масу зусиль, щоб здобути певні блага життя. Гроші, добробут, задоволення, - забирають скільки часу, що після всього цього не знаходиться вже ніякого бажання служити Богу. Навіть до зібрань тепер члени церкви ходять не в кожну неділю, хоча і мають можливість для цього. А коли говоримо про пожертви для Христа, то завжди знаходяться аргументи на свою користь. Немає часу, немає здоров'я, не вистачає грошей самому і таке подібне можна чути у виправдання того, щоб не служити Богу в церкві. А насправді причина у всьому, - небажання це робити. Тому, що вважають за важливіше своє ніж Боже. Та жінка не пожалкувала дорогоцінного мира, щоб зробити щось добре Богу. Багато-хто навіть віддав власне життя заради Христа! Що ж можна говорити у своє виправдання тоді, коли ти просто не хочеш робити нічого доброго Богу в церкві? Задаймося цим запитанням. І чи схвалює тоді тебе Христос, так як це Він зробив жінці у Віфанії? Чи навпаки докоряє за твоє обурення, яке шукає вигоди собі?

Брат Володимир Бакало проповідував на це місце із Євангелії від Марка й тим продовжив вивчення цієї Книги, що вже наближається до кінця. А для всіх присутніх в той день дійсно звучало запитання: " А що доброго я роблю для Христа?".

Із цією темою проводилися зібрання і в дочірніх церквах того дня й в одному з них, - в Хвилівці, брат Олександр дуже жваво ділився думкою від почутого.

Той день для церкви минув у благодатній привілеї служити Богу й мати від того найбільших зиск, адже принесено було плід на славу Господа. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Чи являється для вас молитва перед їжею чимось особливим?
Всего ответов: 49

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0