chapaevka-church

13-ть зібрань, або Бонус +

12,01,17 Різдвяні служіння Церкви Христа Спасителя



З 25 грудня 2016 року й по 11 січня 2017 року церква провела 13 Різдвяних зібрань, хоча планувалося на одне менше. Проте в наші плани втрутився Господь і вирішив благословити нас ще одним додатковим служінням.

Спочатку ми мали величезну радість святкувати Різдво разом із усім світом 25 грудня й це було справді урочисто та особливо піднесено. Коли знаєш, що в цей час майже скрізь лунає хвала Народженому Спасу, то в середині відчуваєш надзвичайні почуття єднання зі всіма християнами світу.

Потім були п'ятиденні гастролі нашої театральної трупи по два Дитячих служіння в день. 6-го січня ми провели такі зібрання в селах Вільхи й Кедина Гора. 7-го в Благодатному(стара назва Чапаєвки) й Коробівці. 8-го знову в Благодатному й Богуславці. 9-го в Деньгах і Придніпровському. 10-го в Зорівці та Лукашівці. Залишалося нам лише провести Різдвяну вечірку в Домі молитви 11-го числа.

Цього року ми закупили подарунків більше ніж за звичай, бо "нове" село, де ми розпочали Божу працю, могло видати "сюрприз" й в зібрання прийти дуже багато дітей. Була вже така практика, коли вперше проводилися подібні заходи. Проте було й так, що нове й невідоме, дещо стримувало людей і вони не спішили це сприймати. Подібне буває й з таборами також. Саме другий варіант спрацював в с. Придніпровському цього року. Тому коли ми побачили, що залишилися подарунки, то вирішили знайти іще одне місце куди б ми могли поїхати і провести дитяче служіння.

Тільки ми звернулися за порадою про це до інших церков, як відразу ж нам зателефонували із дитсадка міста Золотоноші і ласкаво запросили провести такий захід. Аудиторія дитсадка, куди ми прибули 11 січня зранку, виявилася для нас дещо "шокуючою". Малюки 2-4 років були просто не здатними сприйняти всю науку такого служіння й нам довелося мобільно перелаштовуватися у всіх своїх виступах. Потрібно було над по-дитячому говорити до них і часто навіть просто грати з ними. Але ті дитячі оченята, які дивилися на акторів, вплинули на всіх з такою силою, що вся накопичена втома за шість днів, зникла неначе водяна пара. Ми не тільки не розчарувалися, що не сказали всього запланованого, а й отримали величезний позитив від спілкування з тими "чудами" Божими.

У вечері того ж дня ми мали заключне Різдвяне служіння у невимушеній обстановці такої собі сімейної вечірки. Як і завжди там панувала радість, піднесення та духовне задоволення від того, що ми є діти Божі й одна велика сім'я. Також була дуже смачна їжа, яку наготували наші любі сестрички-кухарочки. А цікаві й веселі ігри, що провела молодь, змусили всіх почувати себе ровесниками. І безумовно за все підносили хвалу тільки Богові.

Господь благословив церкву, щоб разом з нами цього Різдва були й дорогі всім нам Джон і Джанет Хенді. Через них Він ввесь час давав все необхідне для наших служінь і чудового часу Різдвяної праці також. Тому ми молимо Господа за них і просимо ще продовжувати наше спільне служіння доки на те буде воля Його.

Дуже дякую нашим акторам за самовіддану працю під час цих служінь і особливо керівникові Юлії Пономаренко, яка не шкодуючи своїх сил, часу і нервів була "локомотивом" цього служіння ввесь час. Також всім, хто безпосередньо приймав участь у здійсненні цих заходів. Братам-водіям, що не жаліли власних авто для звершення справи на славу Господа. Всім, хто переживав за дану справу та постійно молився до Бога про успіх її.

Знову вітаючи всіх із Різдвом та Новим 2017 роком, закликаю до подальшої вірності Господу та нових дій на славу Його. Бо Він гідний того, щоб ми були повністю посвячені Йому у всьому нашому земному житті!
Благодатне
Вільхи
Кедина
Коробівка
Богуславець
Деньги
Придніпровське
Зорівка
Лукашівка
Золотоноша
Вечірка


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Що б Ви хотіли, щоб ми добавляли на сайт?
Всего ответов: 20

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0