chapaevka-church

Акційна "покупка"

05,03,17 Служіння Церкви Христа Спасителя



24 Не просили ви досі нічого в Ім'я Моє. Просіть і отримаєте, щоб повна була ваша радість.
(Iван.16:24)
7 А як молитеся, не проказуйте зайвого, як ті погани, бо думають, ніби вони будуть вислухані за своє велемовство. 8 Отож, не вподобляйтеся їм, бо знає Отець ваш, чого потребуєте, ще раніше за ваше прохання!
(Матв.6:7,8)
3 прохаєте та не одержуєте, бо прохаєте на зле, щоб ужити на розкоші свої.
(Як.4:3)


Не один раз спостерігав таку картину, коли в супермаркеті до якогось товару скотчем, з надписом "Акція", примотаний ще якийсь інший. При умові купівлі відповідного товару, разом із ним дістається іще дещо безкоштовно.

В цей час поряд можуть стояти багато інших товарів, але вони не мають "сили" надати додаткову користь покупцю. Навіть, якщо хтось надумає тим же скотчем "перемотати" подарунок до іншого товару, то в нього нічого не вийде і на касі його обман виявиться. Акція дієва тільки там, де її впровадили менеджери магазину.

Ця ілюстрація може допомогти людині краще розуміти ту благодать, що надходить і діє лише в Сині Божому. Саме в Ісусі Христі Бог дарував пакет Своїх благословень, що спрацьовує у кожному, хто повірив. Жодним чином ним не може скористатися той, хто захоче махлювати даною пропозицією. Необхідно "купити" відповідне і лише потім отримаєш додаткове.

Причому "купити" це не означає проробити якусь комерційну угоду. Це щира "платня" своєю власною душею в замін за Господнє спасіння. Тільки насправді віддавши себе в упокорення Богу, людина стає Його власністю і занурюється у ввесь відповідний статус. Посвятивши себе Творцю, через прийняття Ісуса Христа своїм особистим Спасителем і Господом свого життя, душа повертається в дім Отчий. Таким чином, ставши дитям Бога, кожен має право користатися наданою Батьком "акцією".

Такі можуть просити у Бога потрібне й отримувати. Причому вони тепер просять саме те, що вкрай є необхідним і важливим для їхнього духовного життя, а в додаток ще й спостерігають величезну доброту Татка у всьому власному житті.

Ті ж, що не "купили" потрібний товар, не можуть розраховувати на блага, як би вони цього не бажали чи просили (Мт.7:21-23). У такому випадку від Бога вони точно не матимуть омріяного, - вірний бо Він!( 2Тим.2:13). Марно шукати у Господа того, що спричиняє зло. Він чинить тільки добро людині, яким би воно не видавалося їй.

Про це говорили у зібранні церкви села Квітневого, де ми за планом звершували священнодію Спомину й концентрували увагу на платні Божій за надану нам рятівну "Акцію".

В Благодатному ж та у всіх інших дочірніх церквах тема жертви Ісуса Христа на Голгофському хресті була також головною, бо що взагалі може бути більш важливим у зосереджені погляду у такий день?


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як часто Ви заходете на наш сайт?
Всего ответов: 19

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0