chapaevka-church

Виконання отриманого доручення

26,03,17 Богослужіння Церкви Христа Спасителя



15 І казав Він до них: Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!
16 Хто увірує й охриститься, буде спасений, а хто не ввірує засуджений буде. (Мар.16:15-16)


ДОРУ́ЧЕННЯ. Документ, що дає кому-небудь право діяти від імені особи, що видала цей документ; довіреність.

Перш ніж піднестися на Небо, - на місце Свого постійного пробування (1Цар.8:43), Христос дав церкві завдання, що нині ми його називаємо "Великим дорученням". І воно справді Велике у двох найголовніших аспектах. По-перше воно Велике за значимістю, а вдруге за своїм обсягом.

Величність значимості цього завдання полягає у тому, що немає нічого більш важливішого для всякої душі ніж її спасіння у вічності. І саме Євангелія Ісуса Христа сповіщає людині про єдино-можливе джерело для цього: "12 І нема ні в кім іншім спасіння. Бо під небом нема іншого Ймення, даного людям, що ним би спастися ми мали" (Дiї.4:12). Без жертви Його не очиститься ніхто для святої обителі Бога, щоб жити вічно з Ним. Інакшого шляху для цього не існує, бо в противному випадку жертва Христа була б даремною. Тому донести людині Євангеліє є ніщо інше, як дати їй найкраще в чому вона потребує.

Також величність обсягу цього завдання полягає у тому, що Бог бажає спасіння всім людям і це є велика праця для церкви й кожного її члена. У волі Господа, щоб Блага звістка була проповідувана в кожному закуточку землі. І для цього потрібно дуже багато зусиль. Та й якщо ми говоримо про особисте служіння Богу, то воно також вміщує чималу працю для того, щоб хтось пізнав Спасителя. Зазвичай просто сказати один раз про благодать Ісуса Христа не достатньо. В основному це містка праця й чисельні молитви для того, щоб людина побачила та збагнула всю любов і красоту Господа.

Кожен християнин має саме так відноситися до Великого доручення Ісуса Христа. Воно стосується всіх без виключення. Для цього Бог наділив дітей Своїх відповідними дарами й підтримкою, щоб вони могли виконати це(1Кор.12:7). Нехай ніхто не сумнівається, що він зможе свідчити про свого Спасителя. Страх та інші перешкоди виникають лише за ініціативи диявола, що має ціль шкодити віруючим (1Петр.5:8). Тож докладати зусиль та проявляти правдиві дії у проповіді Євангелія, є неодмінним виконанням свого особистого доручення від Господа.

Такою була тема недільного зібрання. А по-закінченні його в той день не тільки роз'їхалися по дочірнім церквам, але й старанно готували кімнати для проведення Дитячого семінару, що давно вже став традиційним у "нашій" церкві. Учителі Недільної школи протягом двох місяців добре підготували програму занять і тепер зробили все, щоб діткам було комфортно й приємно проводити час у біблійному навчанні, іграх, конкурсах та інших розвагах протягом наступних п'яти днів з 27 по 31 березня 2017 року.

Будь-ласка моліться за цей дуже важливий захід, щоб діткам на ньому посіяли Божі зерна і в певний час вони пізнали свого особистого Спасителя Ісуса Христа й тим прославили вічного Бога. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як часто Ви заходете на наш сайт?
Всего ответов: 19

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0