chapaevka-church

Середовище вірного життя

30,04,17 Богослужіння Церкви Христа Спасителя



15 А коли я спізнюся, то щоб знав ти, як треба поводитися в Божому домі, що ним є Церква Бога Живого, стовп і підвалина правди.
(1Тим.2:15)
3 А по муці Своїй Він ставав перед ними живий із засвідченнями багатьма, і сорок день їм з'являвся та про Божеє Царство казав.
(Дiї.1:3)


Доводилося не раз чути, як люди виправдовують своє невідвідування недільних богослужінь тим, що знаходяться у певних складних ситуаціях. Вони приводять самі різні доводи, що на їхню думку є справді важливим аргументом не приходити в зібрання церкви. При цьому говорять, що вдома моляться і читають Біблію, - так справді треба робити всім християнам, але це не є і не може бути заміною Божих зібрань.

Коли б не церква, то сьогодні ніхто б не знав істини, яку несе вона світові. Під водійством Духа Святого вона написала та ввесь час розповсюджує звернення Бога до людини (2Петр.1:21; 2Тим.3:16). Вона підтримує та надихає всіх її членів вірно жити й виконувати своє призначення на землі. Вона прославляє Отця Небесного за Його безмірну любов, що виявлена у Жертві Сина Його Єдиного(Рим.5:8).

Не знаю чим керуються ті, що не ходять у зібрання, але тільки не Словом Божим це точно. Адже у волі Господа, щоб людина була занурена в Церкву Христову й разом із братами та сестрами втілювали Велике Його доручення (Мт. 28:19-20). Свідчити про Живого Ісуса Христа є тим, чим повинні займатися спасенні люди ввесь час на землі. Господь дав таке повеління Своїм учням(Дії.1:8) і не маючи єднання із церквою людина просто не буде цього робити.

Відноситися до церкви, до якої Бог тебе приєднав, необхідно із відчуттям не тільки глибокої вдячності, але й з великою любов’ю та відповідальністю за належність до неї. Бо тільки в ній ти сам пізнав про Царство Небесне і можеш його наблизити багатьом ближнім.

Із такої істини починається Книга Дії Святих апостолів, що розпочата для постійних недільних проповідей в Церкві «Христа Спасителя». Брату Владиславу Ільїну знову(так було і з Єв.від Марка) випала честь першим відкривати серію проповідей на неї.

А ще в той день молилися над новонародженим Тимофійчиком, який вперше прибув до Дому молитви, спровадженим його віруючими батьками-служителями церкви, - подружжям Дмитром і Наталею Ковалями.

І безумовно ввесь час дякували й славили Бога за Його церкву у нашому селі й просили сили в Нього для вірного життя на землі.


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 31

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0