chapaevka-church

Боже благовоління

29,10,17 Служіння Церкви Христа Спасителя



БЛАГОВОЛІННЯ, - мати схвалення, отримати переваги й благословення від Бога. (Євангельський словник біблійної теології).

9 Нерозумні сміються з гріха, а між праведними уподобання(благовоління).
11 Буде вигублений дім безбожних, а намет безневинних розквітне. (Пр.14:9,11)

29 жовтня 2017 року відбулася подія, що мала велике значення для багатьох віруючих і церков всього Золотоніського регіону. Церква "Міцна Вежа" м.Золотоноші, провела офіційне відкриття свого новозбудованого приміщення, вчинивши священнодію його освячення.

На свято прибуло чимало гостей не тільки із нашого регіону(Драбівський, Золотоніський, Канівський і Чорнобаївський райони), але й зі всієї Черкаської області та навіть із-за кордону. І це є зрозумілим, адже церква, що вийшла із "мами", - церкви "Благодать" м.Золотоноші, має давніх друзів зі всіх цих країв. Дуже давно стали дорогими нам, як члени цієї церкви так і її пастор Ігор Ястремський, що має велику повагу та авторитет від свого служіння Богу й людям.

На урочистості, як завжди, лунало багато привітань та побажань, що ґрунтувалися виключно на Слові Божому і все це перемішувалося постійними прославленнями Бога піснями та молитвами.

Ми так само вдостоїлися честі долучитися до загального служіння піснями у виконанні сестер Юлі і Наташі та моїм привітанням з невеличким подарунком.

Кожного разу, коли їдеш на урочистість освячення Дому молитви, стоїш перед дилемою, що ж подарувати церкві в її новий будинок. Добре коли в приміщенні багато кімнат, як у "Міцній Вежі", і можна всім гостям привезти годинники. Та хочеться в подарунку мати оригінальність, щоб підкреслити своє привітання й щирість побажань. І Бог поклав на серце подарувати вазон із живою квіткою, як символ "живої" церкви, що приносить так багато плодів на славу Бога.

А до подарунку Господь вклав Свої Слова із Книги Притч, які так чудово відображають стан речей та наставляють всіх нас до посвяченого й вірного життя. У віршах 9 і 10 чотирнадцятого розділу написано, що ті, які нині зневажають застереження Божі про майбутній суд, колись отримають трагічні наслідки своєї теперішньої поведінки. І навпаки ті, які послухалися й нині стали невинними дітьми Божими, у свій час отримають незрівнянно більш красиве й щасливе життя.

Думаю, що дуже символічним є також і те, що життя безбожних названо домом, а віруючих наметом. Коли говорять про дім, то мають на увазі, як щось постійне чи вічне. А коли використовують слово намет, то уявляється, що це скоро зникне і на місце його прийде щось інше. Безбожники вже нині мають вічний дім, який назавжди буде "зруйнованим". А тимчасовий намет віруючих поміняється на постійний і квітучий дім в Царстві Отця. "Знаємо бо, коли земний мешкальний намет наш зруйнується, то маємо будівлю від Бога на небі, дім нерукотворний та вічний". (2Кор.5:1).

Ми побажали церкві "Міцна Вежа" все більше "квітнути" й "пахнути" на славу Божу і у свій час кожен, хто так чинить прийде до піку цвітіння у присутності свого Господа Ісуса Христа.

Також знаменним є й те, що церква була збудована та освячена в рік 500-річчя реформації. Своїми постійними пошуками нових методів досягнення душ, церква добре відображає реформацію, яка має бути завжди у тих, хто є справді живим та хоче бути плідним і "квітучим" на вдоволення нашому Спасові. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Вам сподобався наш церковний сайт?
Всего ответов: 14

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0