chapaevka-church

Спалені мости

12,11,17 Богослужіння Церкви Христа Спасителя



4 І наказав цар Хілкійї, великому священикові, й іншим священикам та сторожам порога, щоб повиносили з Господнього храму всі речі, зроблені для Ваала та для Астарти, та для всіх небесних світил. І він попалив їх поза Єрусалимом на кедронських полях, а їхній порох відніс до Бет-Елу.
(2Цар.23:4)
1 Отож, відкладіть усяку злобу, і всякий підступ, і лицемірство, і заздрість, і всякі обмови,
2 і, немов новонароджені немовлята, жадайте щирого духовного молока, щоб ним вирости вам на спасіння,3 якщо ви спробували, що добрий Господь.
(1Петр.2:1-3)
1 Тож і ми, мавши навколо себе велику таку хмару свідків, скиньмо всякий тягар та гріх, що обплутує нас, та й біжім з терпеливістю до боротьби, яка перед нами,
2 дивлячись на Ісуса, на Начальника й Виконавця віри, що замість радости, яка була перед Ним, перетерпів хреста, не звертавши уваги на сором, і сів по правиці престолу Божого.
(Євр.12:1,2)


Брат Анатолій Воронов, що був завітав на наше богослужіння 12 листопада, привіз із собою Недільну школу церкви села Лукашівка, вчителем якої є його дружина Ольга. Діти своєю програмою дуже підбадьорили всіх присутніх і водночас прославили Бога за Його доброту й милість до всіх людей і особливо до дітей, які з раннього віку служать Йому.

Ми від них почули багато пісень, віршів, свідчень та побачили сценки із біблійним вченням. Взагалі завжди виступ дітей радує дорослих, як би це в них не виходило, а ця група діток вже має певний досвід своїх "гастролей", бо перед нами вони відвідали уже декілька церков із цією ж програмою. Також після нас у них є ще плани відвідати не одну іншу церкву. Це не тільки радує серце, але й спонукає молитися за цих дітей та церкву у Лукашівці.

Анатолій же у своїй проповіді торкнувся теми повної посвяти себе Господу. Він привів декілька прикладів із власного життя, що стали доброю ілюстрацією того, як можуть певні речі і справи заважати нам повністю віддавитися Христу так, як Він цього бажає і чекає від нас.

У світлі Слова Божого ми пізнаємо, що свідомо залишений гріх, який стає ідолом життя, ніколи не дозволить нам поринути в обійми Господа без залишку. Тільки зрікшись всякого зла, ми можемо насправді "спалити всі мости", що можуть манити нас до минулого гріховного життя. Коли ми пізнали Спаса і спробували Його доброту до нас, то слід вже не повертати голову на минуле гріховне життя, але твердо й сміливо йти вслід за Ним, не відволікаючись ні на які спокуси.

Так колись зробив цар Йосія, коли пізнав Бога через Слово Його. Так буде вірно і так буде вдячно зробити й кожному з нас, якщо звичайно ви пізнали Бога, як повинно пізнати Його.


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як вам новий дизайн нашого сайта
Всего ответов: 42

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0