chapaevka-church

Злочин та покарання

03,12,17 Богослужіння Церкви Христа Спасителя



23 Бо заплата за гріх смерть, а дар Божий вічне життя в Христі Ісусі, Господі нашім!
(Рим.6:23)
5 і нас, що мертві були через прогріхи, оживив разом із Христом, спасенні ви благодаттю,
(Еф.2:5)


Грудневий Спомин нічим не відрізнявся від усіх попередніх цього року, за виключенням, що в тому богослужінні, де концентрувалася увага на ціні нашого спасіння, покаялася людина, за яку багато-хто молився протягом 20 років.

Слово Боже чітко навчає тому, що всякий гріх, то є злочин в очах Всевишнього Судді й обов'язково буде покараний і покарання йому, - смерть. Тобто це вічне відлучення від Бога в місце, яке Біблія називає "озером вогняним"( Откр.20:14; Об.21:8). Дане покарання є повністю справедливим, адже воно чітко відповідає Небесному закону, де жоден гріх не може знаходитися в присутності Святого Бога. Відповідно жодна душа, навіть із одним-єдиним гріхом, приречена саме на таке покарання(Рим.6:23). Водночас, згідно справедливості Бога, кожна душа має можливість на скасування гріхів Жертвою Сина Божого Ісуса Христа(Ів.3:16; Iван.12:46). Біда тільки в тім, що багато-хто нехтує цією благодаттю, не бажаючи увірувати в Спасителя Христа. Але всякий, хто зробив свій крок назустріч Господу, отримує нове життя, яке зароджується в той самий момент і не перестає бути ніколи.

Костянтин Воронов завжди очікуваний гість в "наші" церкві. Його проповіді завжди підбадьорюють та надихають, а сам він є добрим братом у Христі, якого в нас всі люблять. Тому й цього разу його слухали дуже уважно, а слова, які Бог поклав йому на серце зробили, свій вплив на присутніх й принесли бажаний плід.

Микола Бакало, чоловік нашої сестри Насті, в тому зібранні захотів вийти перед церквою й засвідчити свою віру перед усіма, помолившись словами покаяння та благання до Отця Небесного. Його бажання виникло внаслідок дії Духа Святого та багаторічних молитов за нього і Насті, і всієї рідні, і багатьох інших місцевих братів та сестер. Звичайно це спричинило неабияку сердечну радість всіх присутніх і ще більшу на Небі(Лук.15:10).

Кожне навернення до Спасителя є особливим моментом у житті не тільки самої людини, але й всієї церкви. Адже церква на те й покликана, щоб нести Благу звістку людям, та робити все можливе для того, щоб людина збагнула незрівнянну велич любові й милості Бога. І ця незбагненна любов виливаються у тому, що Бог Сам заплатив за гріх людини, щоб вона жила вічно, а справедливість покарання не була порушена.

Це збагнув брат Микола, це має збагнути кожен, хто чує звернення Доброго Батька через Своїх земних служителів, - християн. Ну, а ми в свою чергу(християни) маємо бути вдячними та слухняними нашому Христу, що вмер за нас, щоб ми жили вічно. І вдячність та слухняність наша буде у тому, що ми про це будемо говорити світові. Бо й Спомин є саме цією дією, що говорить всім про Добру Новину у Христі Ісусі. 26 Бо кожного разу, як будете їсти цей хліб та чашу цю пити, смерть Господню звіщаєте, аж доки Він прийде. (1Кор.11:26)


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Вам сподобався наш церковний сайт?
Всего ответов: 15

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0