chapaevka-church

Джерело освячення

21,01,18 Богослужіння Церкви Христа Спасителя



17 Освяти Ти їх правдою! Твоє слово то правда.
(Iван.17:17)


Під час останньої вечері перед Голгофою, коли Господь передав учням найважливіші настанови та заповідь Своєї любові(Ів.13:34), Він також звершив молитву за тих, хто понесе волю Бога людям та за тих, хто прийматиме її(Ів.17розд). Світ буде розділений на спасенних дітей Бога і "дітей погибелі". Всякий, хто належатиме Ісусу Христу отримає прощення гріхів і блаженну вічність. І кожен, хто залишиться поза благодаті Христової, понесе покарання за власні провини, яким буде вічні страждання в озері вогняному(Об.20:14; Об.20:15). А визначальним у цьому питанні стане те, як люди віднесуться до слова Господнього. Бо саме воно вказує на єдиний шлях порятунку в Сині (Дії.4:12) і приносить образ життя, що вподобав Творець.

Слово "освячення" означає відділення. Саме відділення від гріховного світу є необхідністю для спасіння душі, бо він ввесь приречений на знищення. Також освячення чи відділення несе ціль дати відмінне від гріховного світу життя, що прославляє Бога. І тільки сумлінне слідування Слову Божому принесе християнам і захист від атак лукавого, і необхідне благословення у житті. А ще наділить здатністю виконувати своє призначення, як учнів Христових та вірних свідків Його.

На церкву покладено місію нести Євангеліє всім(Мт.28:19-20). Для цього Він створив її(Мт.16:18) і наділив силою з Небес(Дії.1:8). А історія церкви, що записана в Книзі Дії св..Апостолів, добре розповідає про всі відповідні справи церкви й відкриває завдання для неї навіки. Не дивлячись на те, що це було досить давно, теперішнім християнам так само потрібно ввесь час займатися євангелізацією світу. Як би добре ми не почувалися у своїх громадах, ми не будемо чинити покладену на нас місію та виконувати сподівання Господа без цього. Тому говорити про Спасителя людей кожного слушного моменту є те, чим повинно бути наповнене наше життя.

Брат Олександр Горюнов проповідував на чергове місце з Книги Дії св..апстолів(початок 13-го розділу), яке добре відкриває це завдання церкви йти до кожної людини, незалежно від її національності чи культури, бо Бог бажає спасіння всім і робить це через Слово Своє, яке несе Церква Його.

Хоча нині великі морози у нас і це вносить певні корективи в служіння церкви, - довелося проводити зібрання в малому залі, але це ні в якій мірі не змінює завдання її, співзвучне із гаслом цього року: "Свідком Христа, буду кожного дня".


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як часто Ви заходете на наш сайт?
Всего ответов: 19

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0