chapaevka-church

Відображення нашого впокорення

11,02,18 Служіння у Квітневому



8 Отець Мій прославиться в тому, якщо рясно зародите й будете учні Мої.
(Iван.15:8)


Коли ми подивимося на історію нашого навернення до Господа, то напевне кожен із нас визнає, що зовсім не миттєвим воно було. Багато-хто вагався деякий час, багато-хто навіть не придавав великого значення зверненню Бога через різні обставини життя, а багато-хто й просто противився заклику Батька впродовж багатьох років.

Такий супротив людини волі її Творця не є дивним, адже вона, через гріхопадіння(Буття.3розд), від самого свого народження знаходиться в полоні гріха й відповідно кориться йому. Щоб обрати пропоновану Отцем блаженну вічну долю(Матв.11:28), їй часто доводиться багато "постраждати" у світі доки вона не збагне істину й не відчує досконалу любов Його.

Та лише за умови допомоги Духа Святого відбувається і саме навернення до Христа, і подальше її вірне слідування за Ним. Без дії Бога, ми на землі так би й жили у своїх гріхах і у вічність пішли б до відповідного місця його перебування, - озера вогняного(Об.20:10,14,15). І тільки завдяки милості, жалю й неперевершеній любові Всевишнього, людина отримує і нове життя, і щасливу вічність у Христі. Тому будь-який супротив заклику Бога(Дiї.17:30), є свідоме бажання собі гіршого. Господь зичить людині добра і тому терпить час її спротиву(1Кор.13:4), але все має свій кінець. Тому мудро буде не випробовувати Боже терпіння, але упокоритися перед Ним й почати прославляти Його(Як.4:10; Iван.15:8).

Брат Микола, у зібранні церкви с.Квітневого, розповів свою історію навернення, що також говорила про довгий час спротиву Господу. Але все ж таки настав той момент повної переміни його відношення до Бога і то є найголовнішим. Нехай йому довелося прийти до Спаса через великі проблеми із здоров'ям, та саме важливіше те, що відбулося його поєднання із благодаттю Ісуса Христа. Його історія свідчить про надзвичайну важливість приймати доброту Бога, як найшвидше, адже від цього будуть залежати і наші плоди на славу Отця. Микола Юрієвич поділився своє радістю із місцевими сестричками й тим підбадьорив їх у їхньому слідуванні за Господом, що так потребують підтримки, перебуваючи "відірваними" від бурхливого церковного життя.

Це також є заклик і всім, хто вже й навернувся до Спаса, але продовжує противитися волі Бога бути свідком Його до краю землі(Дії.1:8). Нехай цьогорічне гасло "нашої" церкви: "Свідком Христа, буду кожного дня", стане дієвим для кожного із нас. Щоб ми насправді свідчили про Господа кожного дня у всьому своєму житті і у всіх наших справах. Щоб наше життя навіки стало відображенням нашої покори волі нашого Бога. Щоб Він прославлявся через нас день-у-день. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Що б Ви хотіли, щоб ми добавляли на сайт?
Всего ответов: 20

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0