chapaevka-church

Шлях вирішення проблем

11,03,18 Богослужіння Церкви Христа Спасителя



1 А дехто, що з Юдеї прийшли, навчали братів: Якщо ви не обріжетеся за звичаєм Мойсеєвим, то спастися не можете.
2 Коли ж суперечка повстала й чимале змагання в Павла та в Варнави з ними, то постановили, щоб Павло та Варнава, та дехто ще інший із них, пішли в справі цій до апостолів й старших у Єрусалим.
(Дiї.15:1,2)


Не знайти таку церкву або хоча б одну людину, щоб її не спіткала якась проблема чи перешкода у житті. З часу гріхопадіння (Буття.3 розд.), на землі "вирує" зло і вершина його, - смерть. Воно наскільки пронизало все життя людей, що біди спіткають їх чи майже не в кожній справі. Тому дивуватися немає чого, коли перед нами постає щось неприємне, тяжке чи навіть болюче. Головне правильно віднестися до обставини та використати вірний метод для її подолання.

Перша церква, коли зіткнулася із черговою проблемою, щодо християнського віровчення, де піднялося питання спасіння, прибігла до чіткого й ефективного методу, який варто використовувати, як церкві так і кожному християнину. Був зібраний Перший собор, на якому уповноважені Божі люди, керуючись Святим Письмом, знайшли рішення, що відповідало істині й задовольнило різносторонні спори по даному питанню. Спасіння надається виключно по-благодаті через віру в Ісуса Христа, а поведінка має бути повністю сторонньою ідолопоклонству та тією, що не принижує почуття шанувальників закону Мойсея(Дiї.15:28-29). Все ж було зроблено для того, щоб істина не була порушена, а перешкода для проповіді Євангелія була як найменшою.

Сьогодні так само і церкви, і теперішні християни зустрічають певні проблеми у своєму житті. Нажаль нерідко для їх вирішення застосовуються ті методи, що не приносять потрібного результату. Керуючись чи тільки особистими переконаннями, чи загальноприйнятними у суспільстві традиціями, або й взагалі гріховними звичаями, люди попадають у ще більші проблеми, чим шкодять і собі, і ділу Божому.

Щоб не виникло у житті християн, Бог дає нам чітку вказівку, як шукати допомоги у будь-якому питанні. Господь для цього утворив Церкву Свою(Мт.16:18) і все влаштував у ній таким чином, щоб можна було отримати пораду для всього на світі(Еф.4:11-15). Визначені Богом люди мають здатність порадити, направити до істини, організувати допомогу, звершити піклувальну молитву(Як.5:14-16). Адже саме для цього вони й поставлені Самим Богом, щоб приймати вірні рішення у всіх ситуаціях. Тільки керуючись виключно Біблією, можливо знайти те єдиновірне рішення, що задовольнить Бога і допоможе у служінні Йому(2Тим.3:16-17).

Брат Владислав Демиденко проповідував на 15 розділ Книги Діяння св..апостолів, де зачепив і тему пошуків вирішення проблем християн. За все ж, славу підносили тільки нашому Господу і Спасителю Ісусу Христу. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Коли ви в останнє читали БІБЛІЮ?
Всего ответов: 50

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0