chapaevka-church

Корисні канікули

26-30,03 "Корисні канікули"



15 І ти знаєш з дитинства Писання святе, що може зробити тебе мудрим на спасіння вірою в Христа Ісуса. (2Тим.3:15)

" Як добре, що ви оце займаєтеся із дітьми під час весняних канікул, бо їм немає чим зайнятися, як тільки сидіти в Інтернеті цілий день! А так вони мають радість, що з ними грають, пригощають, дарують подарунки! Спасибі вашій церкві! " – вдячний відгук однієї із мам щодо нашого Дитячого семінару.

Ці мамині слова були б ще більш правильними, якби вона сказала, що те, чому навчають дітей на нашому семінарі, - є дуже доброю наукою. Насправді ж вона є найнеобхіднішою і як наслідок, - найкращою.

Господь Ісус Христос одного разу сказав: " 26 Яка ж користь людині, що здобуде ввесь світ, але душу свою занапастить? Або що дасть людина взамін за душу свою?" (Матв.16:26). Якби добре людина не жила на землі і досягла б великих успіхів, настане час полишити все і дати звіт за своє життя(Євр.9:27; 2Кор.5:10). І головним в той момент буде чи матиме людина спокуту своїх гріхів, які ніколи не дозволять їй ввійти у абсолютно-святе Боже Царство для вічного життя. Тільки Єдиний Син Божий може забрати вину всякої людини, заплативши за неї Своєю невинною смертю на Голгофському хресті. А для цього Він повинен стати особистим Спасителем для кожної душі(Ів.3:16). Це найголовніше, що має знати та зробити людина, для того, щоб насправді бути щасливою.

Апостол Павло, у настанові своєму учневі Тимофію сказав, що той має найдосконаліші знання ще з дитинства, які мають силу дати спасіння вірою в Христа Ісуса. Це сталося в житті Тимофія і це відбувається з кожним, хто занурюється в Святе Писання. Саме воно відкриває людині істину про її буття, про спасіння та про вічність, яка чекає кожного. А також, як і Тимофію, Слово Боже надає силу вірно жити, виконуючи своє призначення на землі.

На семінарі дітки, яких було цього року понад 60 осіб, приймали не тільки добре відношення, розваги, пригощення та подарунки, але впродовж 5-ти днів найважливіше навчання, що маємо надію приведе їх до спасіння, а вічний Бог прославиться від того. Хоча Йому славу віддавали ввесь час і всі дні семінару та найбільше це станеться тоді, коли у визначений час душі дітей будуть каятися перед Творцем, згідно навченого їх на семінарі також.

Дякую всій церкві за молитви, за моральну і матеріальну підтримку, що дали можливість провести такий захід, а особливо тим, хто був безпосереднім учасником цієї справи. Переконаний, що Отець Небесний справедливо оцінить ваше старання і благословить вас і ваші сім'ї рясно.

Прохання тепер молитися за тих дітей, що були на семінарі та за відкриття й проведення подальших занять із ними у новоствореному підлітковому клубі, назву якому ми знайдемо разом пізніше.
ФОТО СЕМІНАРУ


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 31

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0