chapaevka-church

Мрії, реалії, цілі … .

10,06,18 Служіння Церкви Христа Спасителя



20 Для юдеїв я був, як юдей, щоб юдеїв придбати; для підзаконних був, як підзаконний, хоч сам підзаконним не бувши, щоб придбати підзаконних.
21 Для тих, хто без Закону, я був беззаконний, не бувши беззаконний Богові, а законний Христові, щоб придбати беззаконних.
22 Для слабих, як слабий, щоб придбати слабих. Для всіх я був усе, щоб спасти бодай деяких.
23 А це я роблю для Євангелії, щоб стати її спільником.
(1Кор.9:20-23)


Спостерігаючи за хлопчаками, що приходять грати у футбол на спортмайданчик біля церкви, чітко бачиш, як вони це роблять із великою радістю та завзятістю. Ганяючи м’яча, вони докладають великих зусиль, щоб саме виграти. У безкомпромісному змаганні діти стараються бути кращими, показуючи свої навики "віртуозного" володіння м’ячем, але водночас і мають дуже тісні стосунки, що супроводжуються жартами, "балуванням", дружним спілкуванням. Маємо надію, що ці ігри підлітків є початком нового служіння церкви, яке неодмінно принесе потрібний плід на славу нашого Бога. Спорт це те, що сьогодні особливо потрібне дітям у їхньому фізичному розвитку, коли комп’ютери та Інтернет чинять безупинний тиск на них, забираючи і час, і сили, і здоров'я. Проте не тільки заняття спортом є головним у цій справі, але безумовно Божа ціль.

Підлітків об’єднує, звичайно ж, гра у футбол і вона є причиною приходу "нецерковних" дітей. Йдучи сюди грати, вони мають свої дитячі цілі та мрії. В розмові чуєш, як вони хотіли б стати великими майстрами шкіряної кулі, подібно до Мессі, Роналду, Шевченка. Їхні мрії більш за все так і залишаться тільки мріями, бо реалії життя не дозволяють їм займатися футболом на серйозному рівні. Здебільшого ніхто з них не може десь їздити на заняття до спортивної школи, а тому їхні марення так і не досягнуть свого результату. Проте маючи цей чудовий час, вони просто радіють розвазі і з великим нетерпінням чекають наступного заняття. Діти зовсім не переймаються реаліями побуту й безтурботно просто насолоджуються щастям свого дитинства.

Ми ж в свою чергу, дивлячись на веселих хлопчаків, маємо зовсім інші мрії, реалії та ціль. Бачачи цю енергію, завзяття, терпіння та наполегливість хочеш, щоб вони виросли і стали новими Біллі Гремами, МакАртурами, Коломійцевими(великі вчителі Біблії й проповідники) чи можливо нашим дорогим пастором Джоном Хенді. Але також при цьому і розумієш, що не всі з них стануть подібними до таких, або й взагалі дітьми Бога Всевишнього. Проте наша ціль саме така, щоб всі вони пізнали Господа та стали навіки спасенними Його чадами. Щоб їхнє життя виконало своє призначення та прославило свого Творця. Через це й проводимо дані заняття, що супроводжуються біблійним вихованням та молитвою в кінці заняття, а ще переживанням за їхню долю. Адже, що може бути кращим ніж нова спасенна душа, що прославляє вічного Бога?!

Це вимагає нас постійно молитися за дане служіння й кожну дитину зокрема. Можливо комусь ця річ й видається лише "дитячими розвагами", але вони відбуваються у Домі Божому. Привівши нам діток, Бог дає можливість послужити їм і дати найкращу користь для їхніх безцінних душ. Не будьмо байдужими до цього, але об'єднаймося в гарячій молитві та щирій підтримці цієї справи. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як вам новий дизайн нашого сайта
Всего ответов: 42

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0