chapaevka-church

Проповідувати в будь-яких обставинах

15,07,18 Богослужіння Церкви Христа Спасителя



18 відкрити їм очі, щоб вони навернулись від темряви в світло та від сатаниної влади до Бога, щоб вірою в Мене отримати їм дарування гріхів і долю з освяченими.
(Дiї.26:18)

10 Бо мусимо всі ми з'явитися перед судовим престолом Христовим, щоб кожен прийняв згідно з тим, що в тілі робив він, чи добре, чи лихе.
(2Кор.5:10)

Неділя за неділею, крок за кроком і ми наблизилися до завершення вивчення Книги Діяння святих апостолів. Ще з кінця минулого року, кожного недільного зібрання ми ретельно розбирали всі події, описані в цій історії церкви. Дивлячись на всі обставини із якими зіткалися апостоли й перші християни, розумієш наскільки важливими є вірність Богу і слідування Його волі. Також те, що Божий план обов’язково здійсниться, а методи його виконання залежать від досконало мудрого Бога, Який веде найкращим і єдиновірним шляхом, згідно наявних умов.

Одним з головних героїв книги, якщо не самим головним, є апостол Павло. Більшу частину книги присвячено його місіонерським подорожам й закладеним у них духовним та практичним повчанням для всіх християн. І найбільшим, і найважливішим із них напевне можна назвати вірність Павла проповідувати Христове Євангеліє в усіх обставинах життя, а вони в нього були такими, що аж ніяк не порівняти із перешкодами теперішніх християн, у всякому випадку тих, що живуть в Україні.

Ось і цього разу в проповіді брата Володимира Бакала явне було чути заклик казати всім людям про Добру новину в Ісусі Христі, дивлячись при цьому на прекрасний приклад Павла, що свідчить про дійсне призначення дітей Божих нести світу світло спасіння Божого.

Неможливо, щоб людина, яка насправді пізнала істину Божу про вічність і життя у Христі та пекло, не переймалася понад усе спасінням своїх рідних й близьких в-першу чергу. Адже рідні, - найдорожчі люди і їм дають все найкраще й найцінніше. Порятунок в Сині Божому, Який власною смертю заплатив за провини грішних, щоб вони могли жити, - ось що є найбільшим скарбом і добрістю, яку ми можемо доносити до дорогих нам людей. Хіба-що тільки самі ми цього ще не пізнали?! В такому разі необхідно спочатку самим покаятися та наблизитися до Спаса й зробити це, як найшвидше!

Подібним чином підходять до завершення і літні дитячі табори 2018 року. Залишився один тиждень у Квітневому й ми перейдемо до інших запланованих справ. Життя не стоїть, все рухається. Як закінчилися проповіді на Діяння апостолів, дев'ять дитячих таборів, так і підійде до кінця життя кожного з нас. І треба буде дати звіт за нього та отримати відповідне. Так обов’язково буде, бо так говорить Слово Господнє. Тому слід пробудитися та стати до справи Божої в церкві Його, адже для цього Він нас і помістив у неї, щоб ми жили і жили правильно. Про це слід подумати тим, хто ніяким чином не несе світові світло Христове, яке Він запалив у нас і хоче щоб воно світило всім людям, сповіщаючи Його величну доброту та досконалу любов Бога. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як вам новий дизайн нашого сайта
Всего ответов: 42

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0