chapaevka-church

20-річне очікування

29,07,18 Хрещення в Церкві Христа Спасителя



16 Хто увірує й охриститься, буде спасений, а хто не ввірує засуджений буде.
(Мар.16:16)

Коли охрестилися перші 5 членів церкви Христа Спасителя в 1997 році й одна із них була Настя Бакало, то вона відразу ж сказала, що хотіла б щоб і її чоловік Микола теж увірував й охрестився. З того часу сестра постійно молилася за це та терпеливо чекала на переміни в серці свого дорогого чоловіка.

Через два роки опісля, коли почалося будівництво нашого Молитовного будинку, братам сподобалася ідея змурувати баптистерій біля входу в сам Будинок, щоб можна було б виконувати заповідь Господа прямо на території Його храму. Так і вирішили, а брат Олександр Звягінцев(нині покійний) визвався власноручно спорудити цей купель для священнодії хрещення. Того ж року й возвели цю споруду, але довершити її повністю не змогли в силу браку коштів.

Йшли роки та не було ні навернення Миколи, ні відкриття баптистерію. Виявилося, що для цього має пройти біля 20 років, перш ніж здійсниться мрія Насті Василівни й виконаються молитви наші. Микола Юрієвич останнім часом відчув наполегливе звернення Бога й підкорився Йому, а ми знайшли можливість дати життя нашій споруді. Брат Микола пройшов підготовку й готувався до святого водного хрещення, а баптистерій вже чекав його, підготовлений саме для цього. І ось 29 липня цього року вони зустрілися й "обійняли" один одного. Микола занурився у воду, виконуючи повеління Господа, а водойма прийняла його в знак обітниці доброго сумління Богу, приєднання до помісної церкви та свідчення світу про свою належність Христу.

Але є ще одна дуже цікава річ, що свідчить про велич і диво Господнє. В минулому Бакало Микола був дільничним інспектором міліції в нашому районі, а Саша Звягінцев(до навернення), як кажуть кримінальним елементом. Перший повинен був дбати про державну законність й зупиняти дії злодіїв, а другий всіляко намагався ховатися та бути безкарним у своїх вчинках. Як часто й буває, - спочатку прийшов до Христа саме злочинець, але він аж ніяк не міг подумати, що перший хреститиметься в його творінні саме Микола, який так часто його переслідував, а він від нього втікав. Хоча Сашко і не раз висловлював своє запитання з приводу: "Хто ж буде першим?". Ось такі чудні справи Божі, коли дітьми Його стають ті, хто можливо раніше були навіть ворогами, але в Ньому знаходять і мир, і радість, і щастя вічне. Хвала Йому за це!

І хоча цього року ми охрестили лише одну душу(поки-що) та не пригнічуємося від цього, а радіємо, що мали хрещення і в 2018 році, а ще підбадьоримося на більшу працю й більші плоди на славу нашого Бога. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 31

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0