chapaevka-church

І радість, і сум … .

05,08,18 Весілля в Церкві Христа Спасителя



5 І сказав: Покине тому чоловік батька й матір, і пристане до дружини своєї, і стануть обоє вони одним тілом, 6 тому то немає вже двох, але одне тіло. Тож, що Бог спарував, людина нехай не розлучує! (Матв.19:5,6)

28 І знаємо, що тим, хто любить Бога, хто покликаний Його постановою, усе допомагає на добре.(Рим.8:28)


Тієї неділі у нас відбулася подія, за яку ми молилися дуже давно. За рідким виключенням людина хоче залишатися неодруженою, щоб мати холосте життя, яке її влаштовує чи приносить певне задоволення. Здебільшого ж всі бажають мати свою законну дружину чи чоловіка. Така є загальна воля Творця щодо людей, які живуть на цій землі. Ось і наша, всіма любима й дорога Юлечка, дочекалася свого коханого Сашу і побралася із ним у законному шлюбі, освяченому й благословенному Господом Богом.

Не знаю скільки років вона сама молилася за чоловіка, а також її рідні та найближчі друзі, але особисто я це робив, за її проханням, біля десяти. Нині Бог почув наші молитви й подарував їй пару. Звичайно ж це спричинило велику радість всім нам, але водночас і принесло певний сум.

Всі, хто добре знає Юлю прекрасно розуміє, що це велика втрата для церкви в плані яскравого і надзвичайно активного служителя. Адже наша Юля звершувала чимало самих різних служінь і в кожному із них була "мотором". А церковний хор та Театральне служіння і взагалі тільки й "трималися" на ній. Проте у нас від цього не зменшується радість за Юлю і Сашу, бо бачимо наскільки явне Бог поєднав їх у сім'ю. Молодята поїдуть жити до Саші в Дніпропетровську область, але в серці нашому Юля завжди є з нами і ми чекаємо на кожний її візит до нас.

А головне, що потрібно сказати в цей час, так це те, що ми ніколи не залишаємося без присутності Бога у нашому житті і служінні. Колись, в перші часи Церкви Господньої, християни піддалися великим гонінням, що супроводжувалися не просто журбою, але жорстокими розправами над ними. 1 ... І утиск великий постав того дня проти єрусалимської Церкви, і всі, крім апостолів, розпорошилися по краях юдейських та самарійських. (Дiї.8:1) Їм довелося навіть втікати до інших земель, щоб знайти порятунок, але вони були лише частиною великого і досконалого плану Божого й принесли плід, що став надзвичайною радістю, яка перевершила всі негаразди та проблеми. 8 І радість велика в тім місті була! (Дiї.8:8)

Ісус Христос попереджав про страждання, якого зазнають Його учні у світі коли Він залишить їх, але Він також і дав обітницю не залишити їх на самоті та допомогти їм в кожному випадку. 20 … І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! (Матв.28:20) А також в підсумку перевернути все, що станеться на радість велику і вічну: 20 …Сумувати ви будете, але сум ваш обернеться в радість!(Iван.16:20);

Коли ж ми й маємо сум у житті від чого-небудь , не забуваймо ніколи, що він допущений саме Богом і має свою досконалу ціль, - зробити нам добро.

Тому тільки радіймо одруженню Юлі і Саші та молімося за їхні, вже тепер спільні, плоди на славу нашого Великого й Правдивого Бога, – Отця, Сина і Духа Святого, амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Вам сподобався наш церковний сайт?
Всего ответов: 15

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0